Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz onu bunu boşverinde satış yapamazsak Luyindama sız mı çıkacağız Psg nin Real in karşısına

Albayrak niye ismini veriyor o zaman? Falcao 99% bitti... Birakinda Falcaou getireyim.
Bilmiyorum Abdurrahim konusunu fakat olan kural bu. KAP'a açıklanmadan borsada işlem gördüğümüz bir şirket olduğumuz için başkan söyleyemez diye biliyorum. Belkide yanlış biliyorumdur ama eleştiriler gerçekten sınırı aşmaya başlıyor

Daha önce bir sürü isim saydılar, şimdi mi sorun oldu. Sanki milyon dolar ceza kesecek kap. Gecin bu savunmalari

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav bunlar yine monaco ile işi kesinleştirmeden ahmet bulutla beraber falan gittiler falcao ile görüşüp poz verdiler

Bilmiyorum Abdurrahim konusunu fakat olan kural bu. KAP'a açıklanmadan borsada işlem gördüğümüz bir şirket olduğumuz için başkan söyleyemez diye biliyorum. Belkide yanlış biliyorumdur ama eleştiriler gerçekten sınırı aşmaya başlıyor
Halka açık şirket olduğumuzdan dolayı piyasada manipülasyon yapıp değer arttırmak ve düşürmek işin ucunda olduğundan resmi açıklama yapmadan konuşmak yasak. Cezası var ve katlanarak devam ediyor. KAP dediğiniz olay öyle basit bir bildirimden ibaret değil

"Bu topraklar da bir futbolcu "

Kim bu gizemli, ismi söylenmeyen oyuncu acaba ya????

Yönetimin finansal anlamda iyi işler yapıp yapmadığı tartışılabilir.

Ancak şu bir gerçek ki transfer konusunda inanılmaz derecede beceriksiz, başarısızlar.. Geçen seneden beri forvet transferi konusunda yapılan hatalardan hiç bir ders alınmamış.

A. Albayrak'ın bugün ne idüğü belirsiz bir şahısla yaşadığı telefon olayı ise başlı başlına bir rezalettir. Sen Galatasaray 2. Başkanı apoleti taşıyorsan konuştuğun kelimelere ve şahıslara dikkat edecek, herkesle muhatap olmayacaksın.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halka açık şirket olduğumuzdan dolayı piyasada manipülasyon yapıp değer arttırmak ve düşürmek işin ucunda olduğundan resmi açıklama yapmadan konuşmak yasak. Cezası var ve katlanarak devam ediyor. KAP dediğiniz olay öyle basit bir bildirimden ibaret değil
Heh ben de bunu diyorum işte. Eleştirmek için eleştiriyor millet maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt