Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Siz onu bunu boşverinde satış yapamazsak Luyindama sız mı çıkacağız Psg nin Real in karşısına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum Abdurrahim konusunu fakat olan kural bu. KAP'a açıklanmadan borsada işlem gördüğümüz bir şirket olduğumuz için başkan söyleyemez diye biliyorum. Belkide yanlış biliyorumdur ama eleştiriler gerçekten sınırı aşmaya başlıyorAlbayrak niye ismini veriyor o zaman? Falcao 99% bitti... Birakinda Falcaou getireyim.
Bu sezonu gelir gider dengesinde artıda bitiremezsek seneye yazamayacağız.Siz onu bunu boşverinde satış yapamazsak Luyindama sız mı çıkacağız Psg nin Real in karşısına
Yarınki maça da puan kaybı yazın konsantrasyon falan kalmadı
Tanrı onlara merhamet etsin, çünkü kral etmeyecek!Kimpembe ve Silva, Diagneyi karsilayacak haa.
Avatarının sesiyle okudumİstifa ulan
Ne alakası var yahu.. saçma sapan şeyleri nerden buluyorsunuzSiz onu bunu boşverinde satış yapamazsak Luyindama sız mı çıkacağız Psg nin Real in karşısına
Allll gitsin kellesiniiiAvatarının sesiyle okudum
istemsizce
Halka açık şirket olduğumuzdan dolayı piyasada manipülasyon yapıp değer arttırmak ve düşürmek işin ucunda olduğundan resmi açıklama yapmadan konuşmak yasak. Cezası var ve katlanarak devam ediyor. KAP dediğiniz olay öyle basit bir bildirimden ibaret değilBilmiyorum Abdurrahim konusunu fakat olan kural bu. KAP'a açıklanmadan borsada işlem gördüğümüz bir şirket olduğumuz için başkan söyleyemez diye biliyorum. Belkide yanlış biliyorumdur ama eleştiriler gerçekten sınırı aşmaya başlıyor
Heh ben de bunu diyorum işte. Eleştirmek için eleştiriyor millet maalesef.Halka açık şirket olduğumuzdan dolayı piyasada manipülasyon yapıp değer arttırmak ve düşürmek işin ucunda olduğundan resmi açıklama yapmadan konuşmak yasak. Cezası var ve katlanarak devam ediyor. KAP dediğiniz olay öyle basit bir bildirimden ibaret değil