Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.872
- 12.168
- 1.783
Bu tarz haberlerlerden de habercilikten de nefret ediyorum. Bir taraflarından konuşma türetiyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukardakinin adaleti hicbir zaman şaşmazBu Fenerbahçe de iyi pislik yapıyor bu sene her kulvarda kiminle adimiz çıksa hemen saldırıyorlar muric deniz turuc mevlüt rodrigez bu yali çocuğu bağlantılarını kullanıp Rize Sivas ve başakşehir i de bağlamış durumda bu ortamı dağıtacak yönetim de yok bizde o yuzden bu fenerasyon mhk ve bizim yonetim boşluğu ile bu sene bizim için çok zor geçecek
Bu Fenerbahçe de iyi pislik yapıyor bu sene her kulvarda kiminle adimiz çıksa hemen saldırıyorlar muric deniz turuc mevlüt rodrigez bu yali çocuğu bağlantılarını kullanıp Rize Sivas ve başakşehir i de bağlamış durumda bu ortamı dağıtacak yönetim de yok bizde o yuzden bu fenerasyon mhk ve bizim yonetim boşluğu ile bu sene bizim için çok zor geçecek
göndersinler ya diagne olsa da olmasa da forvetsiz oynuyoruz zaten adamın hiç bir faydası yokHeralde falcao gelmeden diagneyi gondermek gibi bi sacmalik yapmazlar.
Bartali hocam sakinBunlar oyuncu falan satamaz. Luyindama CL’ye bildirilemeyecek gibi, gidisat o yonde. Donk-Marcao stoperlerimiz olur
Eren mi hava toplarında iyi? Pardon? Muriç mi iyi? Duyamadım bi daha söyle?Ben mi anlamıyorum yoksa hoca bizimle dalga mı geçiyor bize uzun boylu forvet mı lazım bize uçacak kaçacak adamlar lazım forvet de madem uzun forvet istiyorsun muric i niye almadın o zaman eren i niye yolladin cagneyi niye yolluyorsun Babel de aynı işi yapar forvete koyarsan aynı golleri atar Sobolev denmiş onun için yazdim baktım gollerine hiç beğenmedim kiralık olacaksa eyvallah ama bonservisini almayın
Gelecek sezona +5 milyon ile başlamak mı?Bence mantıklı 3m al ffp den kurtul
Gelecek sezona + 5m ile başla iyi olur aslında
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sıfırlanmıyor muydu o?