Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mi anlamıyorum yoksa hoca bizimle dalga mı geçiyor bize uzun boylu forvet mı lazım bize uçacak kaçacak adamlar lazım forvet de madem uzun forvet istiyorsun muric i niye almadın o zaman eren i niye yolladin cagneyi niye yolluyorsun Babel de aynı işi yapar forvete koyarsan aynı golleri atar Sobolev denmiş onun için yazdim baktım gollerine hiç beğenmedim kiralık olacaksa eyvallah ama bonservisini almayın

Bu Fenerbahçe de iyi pislik yapıyor bu sene her kulvarda kiminle adimiz çıksa hemen saldırıyorlar muric deniz turuc mevlüt rodrigez bu yali çocuğu bağlantılarını kullanıp Rize Sivas ve başakşehir i de bağlamış durumda bu ortamı dağıtacak yönetim de yok bizde o yuzden bu fenerasyon mhk ve bizim yonetim boşluğu ile bu sene bizim için çok zor geçecek

Bu Fenerbahçe de iyi pislik yapıyor bu sene her kulvarda kiminle adimiz çıksa hemen saldırıyorlar muric deniz turuc mevlüt rodrigez bu yali çocuğu bağlantılarını kullanıp Rize Sivas ve başakşehir i de bağlamış durumda bu ortamı dağıtacak yönetim de yok bizde o yuzden bu fenerasyon mhk ve bizim yonetim boşluğu ile bu sene bizim için çok zor geçecek
Yukardakinin adaleti hicbir zaman şaşmaz

Bu Yeni birsey degilki. Aziz döneminde de böyleydi. Ve çogu zaman hepsini katlayarak basarili olabildik. Yine oluruz

Tamam durum toz pembe degil,ortalık gulluk gulistanlik degil ama bizim Falcao ve iki macta galibiyet alamamız taraftarımızı olumsuzluga surukledigi gibi kendilerinde de bir bok olmamasi ve aslında ozellikle parasal anlamda sene icinde muhtemel yaşanacak para problemlerini goz ardi ederek kucuk kuş beyinleriyle burayi karıştırmaya çalışıyor,bazı arkadaslarda körük ellerinde bunlara kanıyor. Beyler ,yonetim leş te olsa,takım şu an kötü de oynasa,bir durun yahu ,halihazirda kağıt üstünde en iyi kadro bizde,ben demiyorum,tüm spor camiasi ayni fikirde. Sene başı formsuzlugu ve şanssızlık bizi buldu. İlk iki macta 11 kisi bitiremedik, penalti kaçti,son sn.gol yedik bugun yenersek ki yenecegiz isler tersine donecektir.

Bunlar oyuncu falan satamaz. Luyindama CL’ye bildirilemeyecek gibi, gidisat o yonde. Donk-Marcao stoperlerimiz olur

Ben mi anlamıyorum yoksa hoca bizimle dalga mı geçiyor bize uzun boylu forvet mı lazım bize uçacak kaçacak adamlar lazım forvet de madem uzun forvet istiyorsun muric i niye almadın o zaman eren i niye yolladin cagneyi niye yolluyorsun Babel de aynı işi yapar forvete koyarsan aynı golleri atar Sobolev denmiş onun için yazdim baktım gollerine hiç beğenmedim kiralık olacaksa eyvallah ama bonservisini almayın
Eren mi hava toplarında iyi? Pardon? Muriç mi iyi? Duyamadım bi daha söyle?

Ben -2.5 milyonu bir şekilde kapatacaklarini düşünüyorum birini satacaklar kiralayacaklar ama olacak.
Benim korkum acaba kimi yok pahasına satacagimiz.herkes farkında senin bir an önce satış yapmak zorunda olduğunun işine gelirse ayağı çekerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt