- 3 Temmuz 2012
- 139.043
- 87.629
- 5.338
heyecanlandım nedense
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha birkac gun var buluruz2. Forvet kim?
Seni okşamak istiyorumşuan aynı bu kedi gibiyim. sıktı artık bu mesele
Bencede çok iyi ama bazen kimya tutmaya bilir.seri iyi adam dikine oynar. Düzgün bi forvet olsa daha çok iyi oynucak. Rahat olun o konuda. Seri çok iyi bir 8 no
Yönetimin beceriksizliğini de konuşuyoruz ama Ben Arfa üst düzey tekniği olan sorunlu herifin teki.yeter be rakibin transferine bok atip durmayin ben arfanin nesi cöp forumun iyice kalitesi azaliyor, sacmalicaniza yönetimin beceriksizligini konusalim!!!!
Yalanınızasıkam. Adamlar kura çekimi için gidecekler Fransaya, Falcao ile ilgisi yok hemen yapıştırın haberi nasılsa yeriz.
Thiam ı alırız 10m a.Daha birkac gun var buluruz
ÖZEL - Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve idari menajer Şükrü Hanedar, Falcao transferi için yarın saat 8.30'da İstanbul'dan Fransa'nın Nice kentine uçacaklar ve oradan karayolu ile Monte Carlo'ya geçecekler.

Sonra kalkip goguslerini gere gere Modeste olmuyo demislerdi 6 attik yaYonetim fatih hoca 2d2 yapar g.tumuzu kurtarir diye umdu
Hersey daha beter oldu
Gecen seneki alanya maci aklima geldi 6 attik tum ilk yariyi o macla heba etmistik

gene yarın diyolar allahın belaları