Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfayi yalanlamis guya Fransada olan yonetici. Kulubu karistirmaya calisiyolar diye.

gomis konusunda karşılıklı orta nokta bulunsa geçen sene devre arasında takımın yapacağı takviyeler de başka olacaktı yaz döneminde de

albayrak zaten adama kinliydi belli de terim nasıl kendi sistemine uymadığını filan düşündü anlamadım
Albayrak kinli ise biz milyonlarca taraftar da albayrak a kinliyiz..
Gomis i fb getirmeye çalıştı sadece Galatasaray da oynarım dedi..

Ben Arfa mı kaldı arkadaş.Ben Arfadan korkuyosak işimiz var.

Adil Rami arkasını dönene kadar 3 gün geçer.Emre gençken kronik sakattı şimdi oynayacağı senede en fazla 15 maç.Max Kruse nin yanında birde Ben Arfa yı oynatırsan içerde Gazişehir gibi takımlara atarsın 4-5.

Ama deplasmanda bu kadroyla Galatasaray,Trabzonspor madara eder adamı.

5ca7a7f466a97c57b77d9202

Krali geri getirsek, Diagne'den ustun koyarim bitmis haliyle bile.

Gomis başka bir topçuydu. Gelecek forvet Gomisin yarısını versin yeterli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seri tutmaya bilir de.... Dün henüz gelmiş 2ci haftada adamı görmekte haksızlık açıkçası.

Her futbolcu nzonsi gibi hop diye oturmaz maalesef ki onda bile dikkatli olmak gerekir bence.

6-9 haftalara doğru az çok beli olur takımların ve oyuncuların durumu diye tahmin ediyorum.

19.05 i bekliyorum
Bir şey gelmezse yangına devam
Geçen sene tekrarlansın istemiyorum artık !

Hocayı da yalancı cıkarıyor bu yönetim.Adam bir kaç gune belli olur dedi ama

Seri tutmaya bilir de.... Dün henüz gelmiş 2ci haftada adamı görmekte haksızlık açıkçası.

Her futbolcu nzonsi gibi hop diye oturmaz maalesef ki onda bile dikkatli olmak gerekir bence.

6-9 haftalara doğru az çok beli olur takımların ve oyuncuların durumu diye tahmin ediyorum.
seri iyi adam dikine oynar. Düzgün bi forvet olsa daha çok iyi oynucak. Rahat olun o konuda. Seri çok iyi bir 8 no

Dalbert, Kolarov'u alamayan Fenerbahçe'den gelen teklifi reddetti. 25 yaşındaki Brezilyalı sol bek, Şampiyonlar Ligifaktörüyle Galatasaray'dan gelecek olası teklifi değerlendireceğini söyledi. Nagatomo satılırsa FFP'den kurtulacak sarı-kırmızılılar, İnter'den Dalbert'i kiralayacak. (Fanatik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt