- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Yeminle yıldık artık bir açıklama yapın be kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin ol şampiyon..Çöp çöpün alası hattayeter be rakibin transferine bok atip durmayin ben arfanin nesi cöp forumun iyice kalitesi azaliyor, sacmalicaniza yönetimin beceriksizligini konusalim!!!!
Ben Arfayi yalanlamis guya Fransada olan yonetici. Kulubu karistirmaya calisiyolar diye.
Yönetim ile ilgili konuşursam, alacağım ceza yüzünden 2030-2031 sezonunda ancak yetişirim size.yeter be rakibin transferine bok atip durmayin ben arfanin nesi cöp forumun iyice kalitesi azaliyor, sacmalicaniza yönetimin beceriksizligini konusalim!!!!
Albayrak kinli ise biz milyonlarca taraftar da albayrak a kinliyiz..gomis konusunda karşılıklı orta nokta bulunsa geçen sene devre arasında takımın yapacağı takviyeler de başka olacaktı yaz döneminde de
albayrak zaten adama kinliydi belli de terim nasıl kendi sistemine uymadığını filan düşündü anlamadım
valla gelsede ne mecalim ne hevesim kaldı. Pazarlama şansımızda azaldı hele kayserı macıda gıderse mılletın hevesı ıyıce kaçacak. Zaten adam gelse bile 1 ay sonra forma gıyecek mıllı mac arası var daha
Gomis başka bir topçuydu. Gelecek forvet Gomisin yarısını versin yeterli.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seri iyi adam dikine oynar. Düzgün bi forvet olsa daha çok iyi oynucak. Rahat olun o konuda. Seri çok iyi bir 8 noSeri tutmaya bilir de.... Dün henüz gelmiş 2ci haftada adamı görmekte haksızlık açıkçası.
Her futbolcu nzonsi gibi hop diye oturmaz maalesef ki onda bile dikkatli olmak gerekir bence.
6-9 haftalara doğru az çok beli olur takımların ve oyuncuların durumu diye tahmin ediyorum.