Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her donem ayri değerlendirilmiyor
Uefa mayis ayindaki dengeye bakiyor
Yani eksiye düşebilirsin. Ocakta kapatman kaydiyla

Yalan mi?

Geçen akşam açıkladılar onu...Mesela bu ağustos döneminde artıya geçtin diyelim 10m euro Ocak transfer döneminde +10m euro ile başlayamıyosun direk sıfıra sıfır şeklinde giriyosun...Havaya uçuyo o + kazancın...havaya uçuyo derken kulübün kasasına kazanç olarak ekleniyor tabi ama FFP kuralına göre transfer manasında havaya uçmuş oluyormuş...

musab duyum almıs heralde bu ıs yatmıs gozukuyor mevlut gelır artık

Donem.Ocakta bitiyor yazin satamayan ocagi riske atmamistir ,donemsel dogru ama yil basindan yil basina olan transfer sezonu
Bence Yanlış Bilginiz var bu konuda.Ocak dönemine sarkabiliyor olsa idi.Çoktan Transferleri bitirir hazır kadro ile lige girerdik.Sonuçta yaz dönemi bitse bile ocak dönemine kadar bir oyuncumuzu satar artıya geçerdik.

Bence Yanlış Bilginiz var bu konuda.Ocak dönemine sarkabiliyor olsa idi.Çoktan Transferleri bitirir hazır kadro ile lige girerdik.Sonuçta yaz dönemi bitse bile ocak dönemine kadar bir oyuncumuzu satar artıya geçerdik.
Duzelttim Mayistan.Mayisa.o donem,Ocakta kapatabiliyorsun

#yönetimistifa daha mantıklı. Bu adama yetki veren bir başkan ve bunun beceriksiz olduğunu görüp iki senedir tutan bir başkan var.
yahu şampiyon olurken bile ıstırap çekiyoruz , nedir bu her zaman beceriksiz mal herifler bize denk geliyor , hoca buluyoruz, transfer komitesi yok , Haldun ustunel buluyoruz yönetim yok hep bitaraflar eksik

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş'a transferi için anlaşıldığı haberleri çıkan Thiago Maia, Lille'in yarın Saint Etienne ile oynayacağı maçın kadrosuna alındı.

Albayrak Geçen yaz Transfer Döneminde yaptığı gibi son günlerde İnstagram da Düğün Dernek Fotoğrafları Beğenmeye başlarsa Bir Yerlerden Telefon numarasını temin edip Arayıp Yüzüne Söveceğim.

#yönetimistifa daha mantıklı. Bu adama yetki veren bir başkan ve bunun beceriksiz olduğunu görüp iki senedir tutan bir başkan var.
Hayır ben kendi adıma aponun tek sorun oldugunu düşünüyorum başkan bunu kırmamak için kenara çekilmesini söyleyemiyor. Cengizin bırakınca yeni bi dursunun gelip kulübü batırmasını izleyemem.başkan transfet işine karışmıyor sorumluluk tamamen albayrakta ve o istifa etmeli sorumlu olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt