Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat transferi ile ne alakası var Falcao transferinin? Vedat muhtemelen fenerin ilk 11 sözü ve Rize başkanının kadro dışı bırakırım tehditleri ile karar değiştirdi. Monaco fenerin araya girmesi ile mi bize Falcao'yu satmaktan vazgeçecek veya fiyat yükseltip işi yokuşa sürecek? Süper ligdeki fenerin köpeği Rize ile Monaco'yu bir mi tutuyorsun?Evet Fener yapmaz.oyle seyler yapar mi hic Allah allah ulan bize gelecek Adami silah zoru ile aldilar zorla sen gelmis neyden bahsediyorsun.Fenere gitmiycem diyen adami nasil ikna ettiler yoksa.
Çok sado mazo gördüm senibu gece ortalık yanar en iyisi birkaç cips stoklamak
Milyonların izlediği/takip ettiği bir kurumda istek makamında oturuyorsan; alacaksın kenara. O milyonlar koskoca statükocu liselilere karşı sana destek oldu. Onları bu şekilde yormaya hakkı yok.Hayır ben kendi adıma aponun tek sorun oldugunu düşünüyorum başkan bunu kırmamak için kenara çekilmesini söyleyemiyor. Cengizin bırakınca yeni bi dursunun gelip kulübü batırmasını izleyemem.başkan transfet işine karışmıyor sorumluluk tamamen albayrakta ve o istifa etmeli sorumlu olarak
Hocam Bu Kulüp Lisansı Bunda Bi Sıkıntı yok zaten.Onu bir şekilde alırsın artı eksi ayarlayıp.Benim dediğim oyuncu lisansı.Ekside kalırsan bonservis verdiğin oyuncuyu bildiremiyorsun.![]()
Finansal Fair Play nedir?
UEFA'nın geçen yıldan beri uyguladığı Finansal Fair Play uygulamalarını konuk yazarımız Çağrı Sefa Şen yakından inceledi.tr.eurosport.com
Ekli dosyayı görüntüle 58014

Peki hocam sen kendi bildigini savun ben.kendi bildigimi birimiz yanilacagiz.umarin sen olursun klubumuzun gelecegi icinHocam Bu Kulüp Lisansı Bunda Bi Sıkıntı yok zaten.Onu bir şekilde alırsın artı eksi ayarlayıp.Benim dediğim oyuncu lisansı.Ekside kalırsan bonservis verdiğin oyuncuyu bildiremiyorsun.