Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk defa bi yıldız transferinin içine ettik sanırım mundar oldu adam gelmeden

Abdurrahim'in maçtan sonra kaçmasından belliydi zaten...galip gelsek fazla üzerine gidilmez havada laflar eder yırtardı nasılsa taraftar memnun diye...

ama hem mağlubiyet hem Falcao durumunun negatif durumunu göğüslemek onun bünyesine uygun değil...ikisi için laf ebeliği yapamazdı...o yüzden de kaçtı...en azından Falcao'nun durumu iyi sonuçlanmış olsaydı mağlubiyete karşı kalkan olarak kullanırdı...lan bunlar az hokkabaz değiller taraftarın neye üzüleceğini kızacağını mutlu olacağını bilmezlermi ...

niasse+diaby yada llorente getirelim

niasse epl görmüş adam hiç olmazsa ligde vurduğunu indirir cagne kalasından kat kat iyi

InShot_20190827_193258563.webp

Evet Fener yapmaz.oyle seyler yapar mi hic Allah allah ulan bize gelecek Adami silah zoru ile aldilar zorla sen gelmis neyden bahsediyorsun.Fenere gitmiycem diyen adami nasil ikna ettiler yoksa.
Vedat transferi ile ne alakası var Falcao transferinin? Vedat muhtemelen fenerin ilk 11 sözü ve Rize başkanının kadro dışı bırakırım tehditleri ile karar değiştirdi. Monaco fenerin araya girmesi ile mi bize Falcao'yu satmaktan vazgeçecek veya fiyat yükseltip işi yokuşa sürecek? Süper ligdeki fenerin köpeği Rize ile Monaco'yu bir mi tutuyorsun?

Hayır ben kendi adıma aponun tek sorun oldugunu düşünüyorum başkan bunu kırmamak için kenara çekilmesini söyleyemiyor. Cengizin bırakınca yeni bi dursunun gelip kulübü batırmasını izleyemem.başkan transfet işine karışmıyor sorumluluk tamamen albayrakta ve o istifa etmeli sorumlu olarak
Milyonların izlediği/takip ettiği bir kurumda istek makamında oturuyorsan; alacaksın kenara. O milyonlar koskoca statükocu liselilere karşı sana destek oldu. Onları bu şekilde yormaya hakkı yok.

beyler net bilgi aldim tam agizdan hemde, falcao transferi kesinlikle 2 eylüle kadar bitiyor olumlu veya olumsuz, hadi bakalim :berkan:

Hocam Bu Kulüp Lisansı Bunda Bi Sıkıntı yok zaten.Onu bir şekilde alırsın artı eksi ayarlayıp.Benim dediğim oyuncu lisansı.Ekside kalırsan bonservis verdiğin oyuncuyu bildiremiyorsun.
Peki hocam sen kendi bildigini savun ben.kendi bildigimi birimiz yanilacagiz.umarin sen olursun klubumuzun gelecegi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt