Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcaodan sogudum valla tebrikler yönetim adamın ismini duyunca bi huzursuzluk çöküyor üstüme hayat enerjim bitiyor.

Düşünüyorum düşünüyorum şu yönetime acaba cok mu yükleniyoruz .... yok aga az yüklendiğimiz için bu haldeyiz. Gecen sene vermeliydik o tepkiyi. Biz tataftarlar da suçluyuz.
Elimizdeki Kostası da yolladık. Şaka gibi.

Falcao bu saatden sonra gelse ne olur? Adamlar gene nekadar capsiz olduklarini gösterdi, scout ekibimiz desek onlarda hava gazi,ozan midir nedir onda gördük, genc oyuncu aldik belliki adam begenen olmadi hemen satin alma opsiyon ile gönderildi, seri, nzonzi transferleri de sirf menajerlerin önerisi üzeri olmustur. Cidden bu adamlar ocak dan sonra neyin hazirligini yapmis?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaşım durum gereği hiçbir plan oyuncu satmadan uygulanamaz. Ben plansız olduklarını düşünmüyorum ama yönetim adam satamayınca sadece lyndi mecburiyi yaptık. Falcao ya da bonservissiz gelir diye yapıştık

karakullukçu uğura göre takımın hücum sorunu feghouliden ve nzonziden kaynaklanmış

adam başka maçlara bakıyor resmen
O mal, bi oyuncu transfer olduğunda olumlu veya olumsuz yorum yaptıysa maçlardaki yorumlarinı da ona paralel yapıp kılıf arıyor. Mesela nzonzi transferini beğenmedi ya sürekli onun açığını arar. Ben haklıyım diyebilmek için sürekli sidik yarışı içinde ergen beyinli

Son düzenleme:
Kulüp olarak büyük rezil olduk onu geçtim
Hocayı 2 yıldır rezil ediyor bu adamlar 2 yıldır forvetsiz lige avrupaya çıkıyor bu adam

bu nicolonun falcao dışındaki tüm haberleri doğru gibi bize gelince patlamış

O mal bi oyuncu transfer olduğunda olumlu veya olumsuz yorum yaptıysa maçlardaki yorumlarinı da ona paralel yapıp kılıf arıyor. Mesela nzonzi transferini beğenmedi ya sürekli onun açığını arar. Ben haklıyım diyebilmek için sürekli sidik yarışı içinde ergen beyinli

aynen

belhanda takıntısı da öyleydi

feghouliyi de oradan takıntılı adam ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor

mesela hala geçen sene ilk yarı yoktu diyor

Şimdi ben burda sağlam ana avrat sin kaflı sağlam ağır ağza alınmayacak alınsa utanıp yerin dibine girecek kadar küfür etsem kaç gün myc yerim.Birde hiç bir konuya giremem mi?Bu soruların cevaplarını pratik yapmadan öğrenip ona göre organizasyon yapacağım da
6222 den 3 yıl diye biliyorum.

Şimdi ben burda sağlam ana avrat sin kaflı sağlam ağır ağza alınmayacak alınsa utanıp yerin dibine girecek kadar küfür etsem kaç gün myc yerim.Birde hiç bir konuya giremem mi?Bu soruların cevaplarını pratik yapmadan öğrenip ona göre organizasyon yapacağım da
kafadan 3 ay yersin temiz don benden

Bence biraz indirim yapabilir modlar ben öyle ceza alan bir adam değilim bir kıyak geçseler herkesin sözü olurum.Oylarınızı bekliyorum.Küfür etsin ceza almasın diyenler,ceza alsın diyenler,yazıktır adam haklı az ceza alsın diyenler olarak anket bekliyorum

Albayrak’a kızmak manasız sonuçta onun çapı belli ona görev veren başkan hatalı.Kalibresine görev dağılımı olsa Albayrak bu kadar suçlanmazdı
Sacmalamayin arkadas adam kac yil yönetimde görev yapmis, tüm prosedürler bitmeden fotoraf paylasilmaz. Takimla anlasir ön sözlesme yapar sonra ne istiyorsa yapsin. Uzamasinin tek sebebi fotoraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt