Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herif bir bir kurtulacak bizden yemezlerPutın uzaya Türk gonderelım demıs. anket oylama vs olursa yigiti gonderıyoruz
Falcao ile ilgili size kesin bilgi vereyim. 1 hafta içinde falcao transferi olumlu yada olumsuz noktalanacak. Kesin bilgi beyler
Arkadaşım durum gereği hiçbir plan oyuncu satmadan uygulanamaz. Ben plansız olduklarını düşünmüyorum ama yönetim adam satamayınca sadece lyndi mecburiyi yaptık. Falcao ya da bonservissiz gelir diye yapıştıkFalcao bu saatden sonra gelse ne olur? Adamlar gene nekadar capsiz olduklarini gösterdi, scout ekibimiz desek onlarda hava gazi,ozan midir nedir onda gördük, genc oyuncu aldik belliki adam begenen olmadi hemen satin alma opsiyon ile gönderildi, seri, nzonzi transferleri de sirf menajerlerin önerisi üzeri olmustur. Cidden bu adamlar ocak dan sonra neyin hazirligini yapmis?
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O mal, bi oyuncu transfer olduğunda olumlu veya olumsuz yorum yaptıysa maçlardaki yorumlarinı da ona paralel yapıp kılıf arıyor. Mesela nzonzi transferini beğenmedi ya sürekli onun açığını arar. Ben haklıyım diyebilmek için sürekli sidik yarışı içinde ergen beyinlikarakullukçu uğura göre takımın hücum sorunu feghouliden ve nzonziden kaynaklanmış
adam başka maçlara bakıyor resmen
O mal bi oyuncu transfer olduğunda olumlu veya olumsuz yorum yaptıysa maçlardaki yorumlarinı da ona paralel yapıp kılıf arıyor. Mesela nzonzi transferini beğenmedi ya sürekli onun açığını arar. Ben haklıyım diyebilmek için sürekli sidik yarışı içinde ergen beyinli
6222 den 3 yıl diye biliyorum.Şimdi ben burda sağlam ana avrat sin kaflı sağlam ağır ağza alınmayacak alınsa utanıp yerin dibine girecek kadar küfür etsem kaç gün myc yerim.Birde hiç bir konuya giremem mi?Bu soruların cevaplarını pratik yapmadan öğrenip ona göre organizasyon yapacağım da
kafadan 3 ay yersin temiz don bendenŞimdi ben burda sağlam ana avrat sin kaflı sağlam ağır ağza alınmayacak alınsa utanıp yerin dibine girecek kadar küfür etsem kaç gün myc yerim.Birde hiç bir konuya giremem mi?Bu soruların cevaplarını pratik yapmadan öğrenip ona göre organizasyon yapacağım da
Sacmalamayin arkadas adam kac yil yönetimde görev yapmis, tüm prosedürler bitmeden fotoraf paylasilmaz. Takimla anlasir ön sözlesme yapar sonra ne istiyorsa yapsin. Uzamasinin tek sebebi fotoraflarAlbayrak’a kızmak manasız sonuçta onun çapı belli ona görev veren başkan hatalı.Kalibresine görev dağılımı olsa Albayrak bu kadar suçlanmazdı
He kafadan sakatları baktık fıtığı otu boku olanlara baktık şimdi de 1 maç sonra oynayıp oynamayacağı belli olmayan adamı alalım
New hıncal loadinguğur karakullukçu belhandayla diagneyi savunup feghouliyle nzonziye sallayacak kadar Galatasaray düşmanı bir militana dönüşmüş