Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Ece bunu şamar oğlanına çevirdi, aşağılayıp duruyor. Gevşek gevşek gülmekten başka yaptığı bir şey yok. Bir insanın kendine öz saygısı olur önce. En sevmediğim yorumculardan biri bu Uğur. Objektif görünebilmek için her şeyi yapar.
Aşırı derecede antipatik olmuş, çok şımarmış. asporda bile bu kadar bilgisiz cahil yorumcuların içinde yer bulamıyorsa düşünün artık.
10 laf konuşuyor, 8 i geyik boş laf.

EC_p5nYXYAANkws

Bence yönetim sevaplarımızın artması için çaba sarfediyor.Ama biz anlamıyoruz.

Medya uğur gibileri şişiriyor işte.Halbuki taktik analiz yapan ve bir avuç takipcisi olan onlarca insan var.

Bir an önce 2 eylül gelsin de bu transfer eziyeti özellikle Falcao saçmalığı son bulsun. Kimse gelip gitmesin artık umrumda değil cidden soğudum transferden. Elimizdeki kadroyla en iyisini çıkarmaya bakalım.

melonun durumda şampiyonluğa giden takım vardı, sezon başında olsa o da götü başı yayardı. Acil belhandanın yerine kiralık birini bulmamız lazım ocakta turp gibi döner şampiyonluğa taşır bizi.
melo bızı her dönem kanser ederdı kampa gelecek gelmeyecek gec geldi ayagına iyi söverdık burdan kendısını sevdıgıımı belırtıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt