- 3 Temmuz 2012
- 139.043
- 87.630
- 5.338
normal yazıyoruz suc trollüyoruz suc!!Kimden dayak yedin. Doğru söyle :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normal yazıyoruz suc trollüyoruz suc!!Kimden dayak yedin. Doğru söyle :d
Sana ekmek çıkacaktı fakat Recep sakinliğe devam etti.Bu yolda şehit olmanın mantıksız olduğunu bana hatırlattı.Gerçek kesitte gibi hissettim kendimibeyler
forumda
kavga çıkartın ki
biz de adam banlayalım
sıkıldık yani
Eksideyizki, tek mantıklı seçim BenArfa olur. Başka vamıki bonservissiz.Hemen yerine adam alsınlar sözleşmesini de askıya alsınlar. Şl de oyun kurucusuz oynayamayiź

normal yazıyoruz suc trollüyoruz suc!!
Kac hafta sakat deniliyor. Sakat makat teklif vardi niye satmiyorsunuz ...Belhanda ameliyat olayı doğruysa sözleşmesi askıya alınsın abi her türlü zaten Ocağa kadar oynamayacak Manuel Fernandesi falan alalım bari ocakta Marianoyu falan yollarız küçük bi miktara
Ben küfür edecektim sen kavgaya bakıyordun değil mi
Arkadaşlar, biz neden adam akıllı, Diagneyi besleyecek bek ve kanat oyuncuları bakmıyoruz. Öyle ya da böyle Gol attırmalıyız bu kamyona
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Fernandes de alınabilir.boştaEksideyizki, tek mantıklı seçim BenArfa olur. Başka vamıki bonservissiz.
Yahu bende saçmaladım özürrr kim alacak bunlar mı![]()
hiç anlamıyor ya futboldan.Saha içinde ne olup bittiğinin farkında bile değil.Emre özcan ile program yapıyorlar emre sallamıyor bile bunu.
Herkes yönetime cephe alıp, Fatih Hocanın dediği gibi birleştik. Kavga çıkmıyor modcum.beyler
forumda
kavga çıkartın ki
biz de adam banlayalım
sıkıldık yani
olaylardan haberim yokBen küfür edecektim sen kavgaya bakıyordun değil mi
Senden kamil olmasınKamil mi![]()
![]()
![]()
Bu çocukta benim moderatör olduğum zamanların ışığını görüyorum yav milleti galeyana getirmek bizim işimizdi hey gibi günler.beyler
forumda
kavga çıkartın ki
biz de adam banlayalım
sıkıldık yani
Belhanda ameliyat oldu diyorlar, sezonu kapattık galiba