Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiye kadar eleştirmemeye çalıştım ama yok abi 3 transfer dönemi gomisi satıp golcü transfer edemeyip diagneyi yunanlıyı sokan yönetime söyleyecek söz bulamıyorum. Maddi anlamda en iyi klübüz şu yaşadığımız kabızlığa bak. 6 ya gomisi sattın 13 diagne 2.5 maaş mitroğlu 2.5 maaş 18 milyon Euro. Mitroğluya 700bin gönderirken verdik diagneye teklifin olduğuna inanmıyorum 2.5 da ölüsüne bu sene para vericez 22-23 milyon Euro!!! 130 140 milyon harca elimde sıfır forvet. Hastırsın gitsinler gelir gelmez ndiayeyi sattılar şampiyonluk ıkına ıkına geldi. Geçen sene ıkına ıkına. Bu sene seri ndonzi adım gibi eminim onlarda beleş menajer tavsiyesi. 2 kere ıkına ıkına rakipler de kötüydü şampiyon olduk. Maddi açıdan iyi yönetiyorlar dedik ulan bir tane proje yok. Bunların tek yaptığı gelen parayla borç ödemek, bunun da adı bildiğin muhasebecilik. Başımıza Fener’in asbaşkanı federasyon başkanı oldu adamlar açık açıl becericez sizi diyor ses yok. Fetöcülükle ima ediliyoruz yeni ses geldi onu da Fatih Terim muhabirleri kovdu diye. Fatih Terime de yazıklar olsun bir dediğinin iki edilemeyeceği çapsızlıkta bir yönetim 3 devredir bizi bu hallere sokmalarına izin veriyor.

Arkadaşlar, biz neden adam akıllı, Diagneyi besleyecek bek ve kanat oyuncuları bakmıyoruz. Öyle ya da böyle Gol attırmalıyız bu kamyona

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Mahir, Diagne son maçlarda daha hareketli ve pas oyununa daha çok katılıyor ama hala bir forvetin en önemli özelliği olan gol arama ve kovalamadan yoksun. Konya maçında sağ, sol ve göbek her yerden top geldi ama Diagne hiç doğru yerde değildi. Hatta 2. yarı Feghouli'nin kestiği Serkan'ın dokunduğu topta 1 metre geride kalması gerekirken, kalenin içine kadar girmişti. Geçen seneye göre Diagne'yi daha iyi görüyorum ama gol atamadığı için inanılmaz özgüvensiz durumda. Bir forvet için en kötü durum da bu olsa gerek.

Galatasaray, yarın falcao transferini bitirmek için monaco ile görüşecek. falcao ile yıllık 5 milyon € + bonuslar karşılığında 2022'ye kadar anlaşma sağlandı.

(nicolo schira - la gazzetta dello sport)

hiç anlamıyor ya futboldan.Saha içinde ne olup bittiğinin farkında bile değil.Emre özcan ile program yapıyorlar emre sallamıyor bile bunu.

Ali Ece bunu şamar oğlanına çevirdi, aşağılayıp duruyor. Gevşek gevşek gülmekten başka yaptığı bir şey yok. Bir insanın kendine öz saygısı olur önce. En sevmediğim yorumculardan biri bu Uğur. Objektif görünebilmek için her şeyi yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt