Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değilde böyle bekliyoruz şurda kalmış kaç gün iş işten geçecek sonra ne desek boş olacak. Bence bir gün belirleyelim o güne kadar bir gelişme olmazsa tepki verelim. sadece Falcao için söylemiyorum bunu

Sa

D922.webp

Geldi mi?

Gidişat hiç iyi görünmüyor. Oyuncu satamıyorlar oyuncu alamıyorlar. Bu hücum hattıyla şampiyonluk zor. CL ve ligi götürecek oyuncu kadrosu olduğundan emin değilim çünkü. Zorlanır bu periyotta bu kadro yapısı. Bakalım merakla bekliyorum kimi satacaklar da yerini ve eksik bölgeleri dolduracaklar? Son haftaya transferleri bırakmak nedir yahu çıldırmalık durum

Ffp deyip duruyorlar, sanki gözümüzün önündeki adamı hamsilere kaptır, yav onu gectim Balotelli bile boştaydı. Stoper Cahill boştaydı yav daha niceleri.

Terim gitsin kim gelsin mesela?

Artik Galatasaray'da komple kokten revizyon sart, Baskan ve komple yonetim kurulu, arti Terim ve komple teknik ekibi yenilenmelidir.

70 yasinda, is dunyasindan gelen bir baskan istemiyorum artik, Galatasaray yenince gulleri acan butun kameralarin onunde olan, tek bir kelime Ingilizce bilmeyen rizeli tir sofuru transferlerde pis ellerinde ceksin artik.

64 yasina gelmis, tek bildigi taktik olan onde hayvan press yapip erken skoru bulup, arkaya yaslan diye bir adam olmamali. Hic bir tane macin icinde B-C-D-E-F taktigi olmayan bir adam, Galatasarayin basinda olmamali, 36 yasina gelmis, kendine bakmayan kene gibi yapisan Selcuktan hala medet ve kontrat yenileyen adam, bu takimin basinda olmamali. 2 senedir bu takim, kornerden gol bile atamiyor, takim taktiksizlikten SOS veriyor ve hala bu adami tapan var. Kos koca futbol dunyasinda, Terimden baska hucum futbolu oynatan adam mi kalmadi? 35 yasindaki Tedesco gecen sene hep deplasmanda hem evinde, Terime yerli bir etti.

Takimi genclestiricez, diyip. ilk 11'inde 5-6 as oyuncu 30+ olan adam basinda olmamali.

Bu takim 2 senedir, hic bir gram top oynamiyor. 2 senedir bu takimin iyi oynadigi mac sayisi en fazla 5 falan dir. Bu kocaman bir fiyasko, ve rezildir.

Bizim yönetimde sadece ffp sıkıntısı yok fps de düşük.

Lag var herhalde, her şey son güne kalıyor.

Her sene ayni halt sonra sezon sezonunda sampiyonluk kutluyorlar birsey olmamis gibi

Isim de veriyorum Mehmet Ocak hakan duztepe gibi hollandalilar,biraz tutarli olun yaw temmuz ayinda hocam hocaam diye mesajlar atiyorlar Ali koc a cevap verince,sezon icinde istifa

Cok beklersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt