Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
GSC forum temsili 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DIger takimlar top mu oynuyo? Konya macinda rakip paso yerde yatti ... kimi getirecen? Evde pc basinda yattigin yerde emir buyurmak kolay sen ne is yapiyon demezler mi adamaIyide dogukan bende bunu anlamiyorum, illa her pozisyonda top class oyuncumu alalim hocamiz top oynatsin diye?
Kimi korumuşum ben yav rahatsız mısın? Ali koç yüzünden mi gelmiyor yani Falcao? Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun.Bu kadar koruyacaksin Antuda daha rahat korursun bence hepside seninle ayni fikirde
Hersey beklenir onlardan Jardim ile sprotif direktorleri kankaymis Falcaoyu oyalabildigin kadar oyala demis olabilir. Onlar Adam olsa FEnerde oynamam diyen Vedati almazlardi .Hadi bak isine fener seviciKimi korumuşum ben yav rahatsız mısın? Ali koç yüzünden mi gelmiyor yani Falcao? Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun.
Bir yonetim dusunun, 1 kis donemi 2 yaz donemi ve bu donemlerde, bu takima 1 tane bize yakisacak forvet alamadilar.
Yaz demedi, kis demedim, eyyyylendim. Raki ictim sarap ictim sallandim. Bizim yönetimin yaptiginin özeti buBir yonetim dusunun, 1 kis donemi 2 yaz donemi ve bu donemlerde, bu takima 1 tane bize yakisacak forvet alamadilar.