Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba Burak

Wesley
Selcuk Melo Hamit

Riera. Ufal. Semih Eboue

Muslera

Simdiki kadro

Cagne

Babel Belhanda Feguli

Seri Nzonzi

Nagatomo Marcao lyuindama mariano

Muslera

Kadro farki daha iyi oyuncular kalin, offansiv cok kötülesmis takim

Bunun yaptığı kıskançlık ya bence başka bir şey değil tuhaf bir düşünce yapısı var falcao yu da inanılmaz kıskanıyor ee tabi beşiktaşlı bi de pis deyip duruyor dünya sallanacak gelirse bu hala konuşuyor yok burak daha iyi yok rami 1+1 yıl imzaladı.anlayış göstermek lazım 😁

Bir yonetim dusunun, 1 kis donemi 2 yaz donemi ve bu donemlerde, bu takima 1 tane bize yakisacak forvet alamadilar.

Twitter galatasaray fenomen hesaplar neden tepki gösteremiyor ya? Arkadaş 2 eylül son gün. Bunlar cidden satılık mı ya. Ne yapacağız biz.
Şampiyonlar ligi neyse zaten hiçbir zaman o kulvarda bir türk takımı başarılı olamaz artık. Adamlar tek oyuncuya 100 milyon veriyor. Biz 3-5 milyon'a çok diyoruz da.
Lig gitmesin bari ya.

Kimi korumuşum ben yav rahatsız mısın? Ali koç yüzünden mi gelmiyor yani Falcao? Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun.
Hersey beklenir onlardan Jardim ile sprotif direktorleri kankaymis Falcaoyu oyalabildigin kadar oyala demis olabilir. Onlar Adam olsa FEnerde oynamam diyen Vedati almazlardi .Hadi bak isine fener sevici

Sampiyonluklara ragmen bu yonetim kadar taraftara cile cektireni gormedim...

Ne zaman çıksalar A,B,C planimiz hazır listemizi aylar öncesinden hazırladık vb açıklamalar yaptılar hepsi yalancı bunların ..

IMG_2550.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dillere düştük sağol Abdül başkan, ama ayın 2 sinden sonra sen tarihe geçeceksin. bu rezilliği bu kepazeliği kulübe yaşatan 2. Başkan olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt