Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelse bile, yedege forvet'de almak lagzim. Zenci Saban (diagne) takimdan gittigini varsayarsak tabi.

EC9tnaqXYAEq62F

Yengeyi yangın tayfaya bekliyoruz.

güzel haber

Galatasaray için mahkeme kararı! Mahkeme yönetim kurulunun ihtiyati tedbir talebinin kabulüne hükmetti. Tedbir kararı kalkana dek Galatasaray Genel Kurulu, yönetimi olağanüstü seçime davet edemeyecek.

Ne demek oluyor bu simdi

Neden beklendigu belli oldu. Mahkeme karari cikti. Guzek gelisme..

Yahu ne olursa olsun Falcao'yu bonservissiz göndermez adamlar, kaç senedir oyuncuları kaptlanları üstelik takımın Pr yapan oyuncusu Falcao. Bugün gelip Monaco bizden Muslera'yı istese sırf maaşı fazla yaşı çok diye bonservissiz mi göndereceğiz adamı ? hani Falcao'yu göndermeyi kabul etmelerini geçtim de bir de bonservissiz mi olacak ?

Hiç zannetmiyorum reis hele ki bizim transfer dahisi yönetimimize göre değil bu transfer ...
Demek istedigim suydu: adamlarinda durumu Falcao'yu tutacak gibi degil. O kadar forveti napacan? Bonservissiz olmasada, istediklerinden dusuk rakama verirler bence. Muslera'yla soyle kiyasla: bizim bu transfer sezonunda soyle 3 tane baya bonservisli kaleci transferimiz olsa, bence bizde Muslera'yi bonservissiz gonderebiliriz sirf maasi yuksek diye.

Diagneden iyi kazık yedik. Araplardan 13 milyonluk sahte teklifi gösterip bizi kazıklamış kasımpaşa. Bunca yıllık yöneticiler nasıl bu tuzağa düşüyor anlamak zor. Şimdi 7 milyon bile teklif eden yok :(.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

52596.jpg

Kadromuz budur şurada transfer döneminin bitmesine bir hafta bile kalmamışken artık bazı şeyleri kabul edip önümüze bakmamız gerekiyor
=> Diagne'yi satmayı başaramadık üstüne üstlük Mitroglou'da gitti elimizdeki tek forvet Diagne bunu kabul edelim
=> Falcao'yu almayı da başaramadık artık bu hayalleri kapatıp Monaco ile pazarlık masasından kalkmamız gerekiyor
=> FFP kriterleri nedeniyle eksideyiz ve ekside kapatma lüksümüz yok en az hasarlı şekilde kurtulmamız için Linnes-Donk veya Yunus gibi oyunculardan en azından 1.5 mil.€ bonservis elde edip artıya geçmemiz gerekiyor
=> Kesinlikle Belhanda'yı veya kadroda sürekli oynayan bir oyuncuyu satmalarına müsaade etmemek gerekiyor. 1 ay Banega'nın peşinden koşup 1.5 ay Falcao'nun pasında yatan yönetim eminim şimdi 6 gün içinde Belhanda'yı astronomik bir fiyata satar yerini de De Bruyne ile doldurur, Hayal aleminde yaşamaya gerek yok Belhanda'nın yerini filan dolduramayız şu kısa sürede
=> Yapabiliyorsak şimdi veya devre arasında Nagatomo ve Mariano'yu elden çıkarıp yerlerini daha dinamik bekler ile doldurmaya bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt