Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo başkanın yeni göre Florya tesisleri İnsan Kaynakları Müdürü olsun.

Futbolcuların motivasyon faaliyetleri getir götür işleri, fatura takipleri gibi...

bazen çok boş yazıyorsun ahmed

1566900419825.webp

Ben seri'yi hiç izlememiştim ama yaratılan ortamdan dolayı çok heyecanlanmıştım gel gör ki twitter fenolarının abarttığı bir oyuncuymuş. Çok büyük hayal kırıklığı. Ndiaye nere Serri nere

Beşiktaş'ta bugün yapılan antrenmanda sakatlık şoku yaşandı. Yeni transferlerden N'Koudou'nun idmanın son bölümünde sakatlandığı bildirildi.

Son dakika haberine göre Beşiktaş'ta, yeni transferlerden N'Koudou son yapılan idmanda sakatlık geçirdi. Kanat oyuncusunun idmanı yarıda bıraktığı bildirildi.

.

Bu ikisini 20 milyona gönderip transfer yapmasak bile olur.
Zaten lig gitti.
CL için kimi alırsan al terim varken yine rezil olur geliriz
Bu sebeple kimseyi almadan borclari kapatmak daha mantıklı.
Olursa eğer 1 milyon euro'dan 5 tane yerli genç bulursun en azından geleceğimizi çöpe atmayız

Ffp varken sattığın oyuncuların yerini doldurmazsan seneye nasıl transfer yapmayı düşünüyorsun ?

Katılıyorum mevcut ilk 11 böyle olmalı Belhan,Feghouli,Babel Üçlüsü forum tutarsa Diagne'de verimli olacaktır. Diagne istediğimizi veremez ama faydalanmaktan başka bir yolumuz yok.
Orda diagne nin olması biraz can sıkıcı 10 tane pozisyona soksalar adamı birini belki atar izlenimi veriyor bana.ama büyük takımların golculeri öyle olmamalı pozisyon bulamadığımiz maçları alabilmemiz için girdiği pozisyonları sonuclandirabilmeli

Umarim oyle olmaz. Adamlarin birde Jovetic ve Slimani'leri var su an. Kadroda bir kac forvet daha var bunlar haric. Bilmiyorum, umarim onlarda birakmak isteyip ama iyi pazarlik yaparak birakmak istediklerini.
Belki de Monaco gerçekten Falcao'yu elden çıkarmayı istiyordu ama Abdürrahim Albayrak'ın o fotoğrafı gidip çektirdiğini Monaco cephesi de görmüştür. Bizim sözleşmeli oyuncumuzla bizden habersiz transfer görüşmesi yaptılar diye ortalığı yangına verdi adamlar

Ondan sonra zaten l'equipe 'den ısmarlama haberler çıktı yavaş yavaş olumsuz oldu durum en sonunda 5 mil.€ bonservis diye tutturdu adamlar

Valla artık şunu düşünmeye başlıyor bir yanım;şimdi biz yönetimi Avrupa'dan men almayıp bu ffp anlaşmasını yaptı/revize etmesi nedeniyle ben dahil tebrik ediyoruz.acaba Milan gibi yapılsa daha mı iyiydi diyor bir yanım.bu iş, markaya da futbola da işin heyecan kısmına da zarar veriyor gibi geliyor bana.ya hepimiz muhasebeci oluyoruz ya da alınamayan yetenekli isimlerden,metazori alınan vasatlar yüzünden futbol izlemekten soğuyoruz.bilemedim...bazen gerçekten risk alıp,başka çözümler üretmek lazım.fazla amatorluk ipin ucunu,fazla rasyonalizm de işin tadını kaçırır.

Belki de Monaco gerçekten Falcao'yu elden çıkarmayı istiyordu ama Abdürrahim Albayrak'ın o fotoğrafı gidip çektirdiğini Monaco cephesi de görmüştür. Bizim sözleşmeli oyuncumuzla bizden habersiz transfer görüşmesi yaptılar diye ortalığı yangına verdi adamlar

Ondan sonra zaten l'equipe 'den ısmarlama haberler çıktı yavaş yavaş olumsuz oldu durum en sonunda 5 mil.€ bonservis diye tutturdu adamlar
Biz icine ettik diyorsun yani. En mantiklisi zaten bu :p

Valla artık şunu düşünmeye başlıyor bir yanım;şimdi biz yönetimi Avrupa'dan men almayıp bu ffp anlaşmasını yaptı/revize etti.gorunuşte ben dahil tebrik ettiğimiz bir hamle ama;acaba Milan gibi yapılsa daha mı iyiydi diyor bir yanım.bu iş, markaya da futbola da işin heyecan kısmına da zarar veriyor gibi geliyor bana.ya hepimiz muhasebeci oluyoruz ya da alınamayan yetenekli isimlerden,metazori alınan basarlar yüzünden futbol izlemekten soğuyoruz.bilemedim...bazen gerçekten risk alıp,başka çözümler üretmek lazım.fazla amatorluk ipin ucunu,fazla rasyonalizm de işin tadını kaçırır.
Katilmiyor degilim. Soyle dusunsek: Avrupa'dan men yemiyelim diye almadigimiz kaliteli oyuncular yuzunden sampiyonluk alamamakta ayri bir kotu senaryo.

Onyekuru ve fernando'yu elde tutsak diagne'yi satıp falcao'yu alsak işlem tamamdı.

Değişim dediğimiz olay böyle olmasaydı keşke.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando'yu yollamak yaptığımız en mantıklı hareketti, onu da eksik yaptık. Nagatomo ve Mariano da gitmeliydi.

Lig bitti ne demek yahu, ne saçmalıyorsunuz siz? Daha 32 hafta var bu takım her zaman geç form tutup sezona göre ayarlıyor oyle hızlı koşan at gibi değil. Kaç hafta kala 8 punaı kapattık biz ilk 2 haftadan şamp. Gitti ne demek? Görün bakın geçen 2 seneden daha oturaklı topu rakibe vermeyen bir oyun oynayacağız hele şu adam Bi gelse gelen gol olunca o kapanan rakplerde kabak çiçeği gibi açılırsa o zaman göreceğim ben burada ağlayanlar. Adam gibi bir forvet olsa bu kadar olmayacak. Atamadıkça rakibe direnç katıyoruz. Ve form tutacağız olan bu takımın en önemli mevkilerinden 3 değişiklik oldu alışacaklar birbirlerine daha

Levent Tüzemen: "Falcao manşetleri Galatasaraylı oyuncuları olumsuz etkiledi. Oyuncular zihinsel olarak kendilerini Falcao'nun gerisinde kalmış gibi hissettiler. Falcao gelse bile takımın bir parçası olacak. Kolombiyalı, G.Saray'a gelirse, dilerim takımdan yeterli desteği alır"
Çok boş yapmış adam gibi forvet olsa 2-0 3-0 biterdi falcao beceriksizliğini örtmeye çalışıyor ama yemezler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt