Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arfa zu fb
Gustavo zu fb

Bu nasıl bi takım oluyo lan. Bi sıçarlarsa durduramazlar cırcır gibi bıraka bırska devam ederler

Bu mustafa cengizin geçen sene bir açıklaması var bizim önümüze forvet transferi gelmedi diye bulan varsa atabilir mi?

Fatih hoca gomis gitti ama 2 tane forvet gelecekti demişti ondan sonra söyledi M.C

Yuh fb ben arfayi da almis.

Altay
Isla zanka rami dirar
Tolga emre
Ben arfa kruse garry
Muric

iyi kadro oldu baya
Bu kadro ligte dk.70 sonrası diz üstünde ağlar 8.hafta istifa sesleri.Geri dörtlü savunma bilmez tolga desen min 6 hafta oynamaz.Dengesiz bir kadro dengesiz taktikleri ile meşhur teknik hoca.

Fener bu sene şampiyon olamazsa ki bence olamaz bu maaş yüklerini Koç ailesi topyekün gelse kurtaramaz kulubü.Bu sezon fener için filmin adı Para ile saadet olmaz.

hoca ffp konusunda mecbur kalınırsa fedakarlık yapılıp risk alınacağını söyledi basın toplantısında bu bonservisli falcao demek herhalde

Belhanda ile ilgili bayadır bir açıklama yok eğer giderse şampiyonluğu kaybederiz, umarım dinlendirildiği için açıklama yoktur.

Fb yi audi cupta dahil izledigim maclarda rahat pozisyon buluyorlar basak macinda ilk yarida 2 tane direkten donen toplari vardi hucum acisindan cok sikintilari yok ama savunmalari cok amator ve oraya riskli adamlar aldilar sol bek almazlarsa isleri zor bizim savunmamiz daha derli toplu sadece seviye atlatacak forvet lazim tirsmaya gerek yok

Kruse varken Ben Arfayı almak kadro planlamasındaki düzensizliktir, ayrıca Deniz Türüç varken, fenerdeki transfer iştahı onlara büyük zarar verecek bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt