Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anladığım Falcao fırsatı çıktı diye diye fatih hocanın istediği, listesindeki isimler alınmadı, ve hocayı bekletiyorlar, hoca yakında oluyor, olmuyor diye açıklama yapılacak dedi çünkü olmuyor, başka birine yöneldi kulüp, sanırım durum bu

Abi şöyle düşün sen yokluktan gelmişsin alışmış bünye fakirliğe ama biz öyle bir ortamda doğduk ki direk zengin çocuğuyuz her istediğimize ulaşmışız zor geliyor en ufak sıkıntı :)

kendimi bildim bileli bu takım başarıdan başarıya koşuyor... Bizim neslin bu şımarıklıkları normal kesinlikle sizdeki sabır - vefa bizde oluşmaz..
İlk paragrafa sesli güldüm, ağzına sağlık.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim anladığım Falcao fırsatı çıktı diye diye fatih hocanın istediği, listesindeki isimler alınmadı, ve hocayı bekletiyorlar, hoca yakında oluyor, olmuyor diye açıklama yapılacak dedi çünkü olmuyor, başka birine yöneldi kulüp, sanırım durum bu
Anlasma olmadan ev isine gireceklerini sanmiyorum

Bu FFP bizden çok daha borcu olan Fbjk yi etkilemiyor mu ya sadece biz çırpınıyoruz
Onlarda Elif'ten gelen para oldugu icin biraz daha rahatlar bu transfer sezonu icin. Onlarin maddi durumu ama daha kotu ve onemli basarilar gelmezse kisa vadede, dahada kotu olurlar ama FFP icin bu sezonun gider/gelir kismi onemli.

Inter ve Fiorentina, sol bekleri karşılıklı olarak kiralama konusunda anlaştı: Biraghi, Inter'e 1 yıllığına kiralanırken Fiorentina da Dalbert'i 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katıyor. (via @FabrizioRomano)

R yaptı yazdınız ama devamını getirin.

İHA Fenerbahçe muhabiri Ozan Koşar (@oz9n): ''Ben Arfa adına ne bugün ne de yarın için bir uçuş planı yok. Özel uçak içinde herhangi bir şekilde iniş bilgilendirilmesi yapılmamış.''

Inter ve Fiorentina, sol bekleri karşılıklı olarak kiralama konusunda anlaştı: Biraghi, Inter'e 1 yıllığına kiralanırken Fiorentina da Dalbert'i 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katıyor. (via
@FabrizioRomano
)

TrtSpor'da şu anda Fenerbahçe konuşuluyordu şimdi Beşiktaş için bi telefon geldi. Nereden çıktı R yaptığı falan kaynak ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt