Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet dogru persembe cumaya kadar beceriksizlerin monacoya gitmelerini bekliyelim, zaten tek sorunumuz falcao

1 kızıma 1 kendime 2 falcao forması almak için bütçe oluşturmuştum, taraftarın saf duygularıyla oynayan bu yönetim yüzünden store a gitmek istemiyorum. Mesele transfer değil benim açımdan, çok kötü transfer sezonları da gördük ama söz verip, kameralar önünde, sosyal medyada şov yaparak taraftarı beklentiye sokmak en hafif tabiriyle amatörlük. Ve bu amatörlük klübe yakışmıyor, kupalar kazansanız bile bu vasatlığı taraftar kabul etmiyor.

BİZİ BU DURUMA DÜŞÜRÜP ELALEMİN AĞZINA BAKTIRMAYIN GALATASARAY YÖNETİMİ LÜTFEN YA. KURUDU İÇİMİZ KURUDU

Bu satten sonra forma satışı, stad geliri falan bekleyen bir yönetim varsa cevabım %99 alırsınız olacak. kimse gitmesin bir daha ki maça koltuklara yüzde işareti koyarız.

Olm siz niye kendinizi bu kadar Falcao transferine sartlandirdiniz ki

Olmazsa olmaz ligin en iyi kadrosu bizde zaten

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Falcao transferi son güne kalırsa kalsın da bu arada başka transfer yapamıyor muyuz? Yedek orta saha ve stoper hamlelerini yapsak artık...

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Belhanda out... ben Arfa in. Öyle abartıldığı kadar bittik bir oyuncu değil.

Bizim ligimizin çok üstünde birisi ayrıca. Skorer orta saha eksikliği yaşıyoruz deniliyor al sana ben Arfa. En az 10 golü olur. Çalım yeteneği, ileride top tutma beceresi... Asist özeliği .... Kapalı savunmalarını dengesini bozma kabiliyeti.

Daha ne olsun? 32 yaşında olması tek düşündürücü tarafı bence ama 1-2 sene sana şampiyonlukta ciddi faydası olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt