- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
et yavİstifa mı edelım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
et yavİstifa mı edelım
34 maçta 30 gol atmış aadamı niye kimse istemiyo4r ya?!! aklım almıyor. inanılır gibi değil.
Evet bizim için bayağı iyi oldu. Sağlam birini alsalardı şansları olurdu şimdi kağnı gibi 2 stoperler ligdeki tüm zenciler içlerinden geçecekler.!!!rami ve arfa hiç iyi olmadı avrupada da yok şikeciler hüzünlü bir yıl bizi bekliyor gibi :/
Çıkıp üç beş tane sıksalarda neşemizi bulsak ya.Kadir Çetinçaliyla Sex on the beach yapiyorlarmis
Bi taraflarına mi sokacaklar iki uzunu?llorente 'yi istiyormus fb. Biz alalim bari boş geçmektense
bu msja 10 lıke gelmezse ıstıfa mı basıyorum!!et yav
Bala .. atmış biri de o yüzden. Konya maçında bu kafa golu atsın diye 24 tane orta yapıldı adam hiç birine vurmadı hadi 10 yanlış yere atıldı diyelim 24 hava topuda mı yanlış yere atıldı duracağı yeri bilmiyor. Ayağında top tutuyum takım rakip sahaya gelsin olayıda yok, bu istiyor ki top boş kale ye gelsin bende vurayım.34 maçta 30 gol atmış aadamı niye kimse istemiyo4r ya?!! aklım almıyor. inanılır gibi değil.
maia patlamayı yapamadı bi ışık görse lille bırakmazdıo zor da maia'yı alacaklar sanırım.
benim begendigim bi oyuncuydu ama cortladı evetmaia patlamayı yapamadı bi ışık görse lille bırakmazdı
Üzdü ...ulan ben zamanında Lincoln'ü bile hal hareketleri hasebiyle istemezdişm. şimdi Diagne var daha beteri.. uyuz herif