Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan haber.

BONSERVISI OLMADAN TRANSFER OLURSA komisyon ödenecek
O zaman menajerler bu işin uzamasına sebep oluyor söyleye biliriz.

Bizim yönetim hocanın söylediği gibi riski göze alıp bonservis vermeye dünden razı ama bu menajerler komisyon koparmak adına yok yok bekleyin biz bonservis olmadan getireceğiz diye oyalıyor olabilir bizimkileri. Menajer olsam son güne kadar uğraşırdım açıkçası komisyonu koparmak için.

Bala .. atmış biri de o yüzden. Konya maçında bu kafa golu atsın diye 24 tane orta yapıldı adam hiç birine vurmadı hadi 10 yanlış yere atıldı diyelim 24 hava topuda mı yanlış yere atıldı duracağı yeri bilmiyor. Ayağında top tutuyum takım rakip sahaya gelsin olayıda yok, bu istiyor ki top boş kale ye gelsin bende vurayım.
ya az da olsa ümidim vardı bundan,gelen bir topu göğsünde stop edemedi 2 metre önüne sektirdi ya dedim bundan topçu olmaz,Sabri bile önüne indiriyordu.

bjkyi de yabana atmayın.fenerin önünde bile bitirebilir ligi.rebocco fena bi solbek değil.maia ve merkez ortsaha gelirse ljajic daha iyi olabilir.tabi nkoudu soru işareti.dorukhan kanatta oynayabilir.muhayer şans bulabilir.aman banane ya

Pokerface'e hazir olun , artik acimiyorum bu adama buyuk Galatasarayliymis takimi motive ediyormus gecin bunlari. Onca verilip tutulmayan sozler , bos yere aciklamalar, gereksiz fotolar gereksiz demecler. Transferde en buyuk hata bu adamin, getirip getirmeye alakali degil. Konusmalari ve becerksizligi yuzunden

.
IMG_20190827_155624.jpg

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Son düzenleme:
ben arfa haberi cortladı galiba,fatih dogandan ne bekliyosnuz zaten

diagne satılmazsa devre arasına kadar değeri sıfıra düşer ve 4 sene yattığı yerden maaş alır akıllı tüccar
kaç teklif varsa elden çıkarır zarar ettim filan demeyeceksin zararın neresinden dönersen kardır.
Şimdi satmazsan devre arasında hiç satamazsın

falcaoda mali olarak bizi varyaaaa

dilim varmıyor burda söylemeye

Pokerface'e hazir olan , artik acimiyorum bu adama buyuk Galatasarayliymis takimi motive ediyormus gecin bunlari. Onca verilip tutulmayan sozler , bos yere aciklamalar, gereksiz fotolar gereksiz demecler. Transferde en buyuk hata bu adamin, getirip getirmeye alakali degil. Konusmalari ve becerksizligi yuzunden.Ekli dosyayı görüntüle 57999

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
Bence de yetti artık, istifa etmeli.

Görünüşe göre sene sonu bile değil devre arasına kadar iyi sonuçlar alınmazsa bu yönetim tasını tarağını toplar zaten genel kurulda tonla istemeyeni var taraftar desteğini de kaybederlerse imkansız durmaları iyi de olur başkan değişikliği yaptığımız 2015 ve 2018 de şampiyon olduk yine yapalim..

Falcao gelmezse, satış yapılmazsa, hiç transfer yapılmazsa direk istifalarını bırakıp ülkeyi terketsinler.

Pione sisto zu torino olacak gibi. Keşke bizim olaydi babel yerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt