Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Tam onu yazacaktım. SistoooooPione sisto zu torino olacak gibi. Keşke bizim olaydi babel yerine
Tam onu yazacaktım. SistoooooPione sisto zu torino olacak gibi. Keşke bizim olaydi babel yerine
recep abi üzülmesin diyeBu senin yazdığın mesaja mı?
Öyleyse.... Sergen niye like atıyorsun yahu![]()
ulan ben zamanında Lincoln'ü bile hal hareketleri hasebiyle istemezdişm. şimdi Diagne var daha beteri.. uyuz herif
Vardı öyle olayları, kafasına atınca uçağa binip memleketine giderdi filan ama son 10 yılda Galatasaray formasıyla izlediğim en özel oyuncuydu benim gözümde Lincolnsoğuk diye sivasa gitmemişti diye hatırlıyorum
orası tabi öyle. dediğim gibi beterin beteri var. gerçi diagne rizeye son saniye golü var amaLincoln yine bir şeyler katmıştı klübe.
bekleme benceultrAslan'dan bu akşam yönetime bir ultimatom bekliyorum.
Uayı yonetım yonetıyor renktaşultrAslan'dan bu akşam yönetime bir ultimatom bekliyorum.
Paraları yatmazsa olabilirultrAslan'dan bu akşam yönetime bir ultimatom bekliyorum.
orası tabi öyle. dediğim gibi beterin beteri var. gerçi diagne rizeye son saniye golü var ama
Ben de Griezmann'ı bekliyorum anasını satayım nasıl olsa alamıyorlar sonu hep aynı sıkıntı yok ...Modeste Alan Pato Falcao sırasıyla hep çıtayı en yukarı çıkardı devre arası higuain ya da lewandowski bekliyorum ben sizce..
Ben de Griezmann'ı bekliyorum anasını satayım nasıl olsa alamıyorlar sonu hep aynı sıkıntı yok ...
Tam ASpor muhabir tipi