M.Zafer Yılmaz
Sarı Üye
- 30 Ağustos 2018
- 401
- 431
- 608
3 eylül salı günü istifa eden Abdurrahim Albayrak görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk Inanın kemik yaşına baksınlar birde 55 cıkarE. Blzolu nun kemik yaşı 25 miş. Şimdide onu yalıyorlar.
Bu adamlar bide para alıyorlar dimi tv de yorum yapmak için.
Göktughan diye bi mal yorum yapıyır da. Pardon yalıyor da.
Ha ben gelecek yaşı ve maliyetinden dolayı laf ediyorlar sandım kusura bakma.Sorun derbiyi kazanıp kaybetmek değil ki adamlar sırf Falcao transferinde başarısız olduk diye seviniyorlar. Bide foto çekindiniz yorumları var Albayrak sağolsun amatörlük.
mümkün değil3 eylül salı günü istifa eden Abdurrahim Albayrak görüyorum.
Monacolu sayfaları takip ediyorum hic forvet haberi yok.Milandan Kessie veya bakayokoyu alacaklar onu biliyorumSeten monaco bir forvet almadan falcaoyu gs vermeyecegini iletti demişti 5 gün önce onumu bekliyoruz hala acaba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav o değilde sakatlanmıyorda he ilginç. Bide şanslı herhafta illaki yer buluyor.Selçuk Inanın kemik yaşına baksınlar birde 55 cıkar![]()
E. Blzolu nun kemik yaşı 25 miş. Şimdide onu yalıyorlar.
Belhandanın ayakkabını toplar ben arfaBelhanda yı gönder 5-6 ne gelirse
Bedava ben arfa yı al kurtul ffp den yapcak bişi yok
Nzonzi.. Seri
Feg.. Ben Arfa.. Babel
Falcao
İkili mücadeleye girmiyor, top ayağındayken rakibin geldiğini görür görmez kıçını dayayıp kendini yere atıyor. Bu adam nasıl sakatlansın?Yav o değilde sakatlanmıyorda he ilginç. Bide şanslı herhafta illaki yer buluyor.
Allah kimseye vermesin. sakatlanmıyor derken yani o kadar bitik durduğu halde demek istedim.
Yav o değilde sakatlanmıyorda he ilginç. Bide şanslı herhafta illaki yer buluyor.
Allah kimseye vermesin. sakatlanmıyor derken yani o kadar bitik durduğu halde demek istedim.
Kemik yaşı değildir o metabolik yasidir kemik yaşı 25 ne ya yetiskinlerde kemik yaşı bakıldığını bilmiyordum hadi bakılıyor amaç ne boy kisaligini mi arastiriyorlar kemik yaşının küçük olması iyi bir şey değil kiE. Blzolu nun kemik yaşı 25 miş. Şimdide onu yalıyorlar.
Alev atmayan bir ben kalmıştım. Uğur getirsin.