Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seten monaco bir forvet almadan falcaoyu gs vermeyecegini iletti demişti 5 gün önce onumu bekliyoruz hala acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun derbiyi kazanıp kaybetmek değil ki adamlar sırf Falcao transferinde başarısız olduk diye seviniyorlar. Bide foto çekindiniz yorumları var Albayrak sağolsun amatörlük.
Ha ben gelecek yaşı ve maliyetinden dolayı laf ediyorlar sandım kusura bakma.

Valla kimse kusura bakmasın aynısı rakibe olsa her maç dalga geçerim bu beceriksizlik nedeniyle.O yüzden kızmam transfer olmazsa dalga geçenlere

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer dönemi başındaki mevlütlü tahminim gerçekleşiyor galiba. Diagne gitmez de mevlüt gelirse diye başlamıştım yine başlıyorum, adminlerden ricam bu durumda hemen 3 5 gün ceza versinler de yazamayım foruma. Ciddi manada küfür etmek istemiyorum. Konuşma özgürlüğüm olursa tutmayacağım kendimi.

20190827_174048.webp

E. Blzolu nun kemik yaşı 25 miş. Şimdide onu yalıyorlar.
Bu adamlar bide para alıyorlar dimi tv de yorum yapmak için.
Göktughan diye bi mal yorum yapıyır da. Pardon yalıyor da.

Göktuğhan ne yahu? Ne b.ktan bir isim. Biraz daha uzatsalarmış güzelim ismimi.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yav o değilde sakatlanmıyorda he ilginç. Bide şanslı herhafta illaki yer buluyor.
Allah kimseye vermesin. sakatlanmıyor derken yani o kadar bitik durduğu halde demek istedim.
İkili mücadeleye girmiyor, top ayağındayken rakibin geldiğini görür görmez kıçını dayayıp kendini yere atıyor. Bu adam nasıl sakatlansın?

Yav o değilde sakatlanmıyorda he ilginç. Bide şanslı herhafta illaki yer buluyor.
Allah kimseye vermesin. sakatlanmıyor derken yani o kadar bitik durduğu halde demek istedim.

Sakatlanmasına sebep olacak zorlama yapmıyor, risk almıyor. Kasları zorlamazsan sakatlanmazsın zaten :)

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

E. Blzolu nun kemik yaşı 25 miş. Şimdide onu yalıyorlar.
Bu adamlar bide para alıyorlar dimi tv de yorum yapmak için.
Göktughan diye bi mal yorum yapıyır da. Pardon yalıyor da.
Kemik yaşı değildir o metabolik yasidir kemik yaşı 25 ne ya yetiskinlerde kemik yaşı bakıldığını bilmiyordum hadi bakılıyor amaç ne boy kisaligini mi arastiriyorlar kemik yaşının küçük olması iyi bir şey değil ki😀

Alev atmayan bir ben kalmıştım. Uğur getirsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer planlamanı komple değiştrieceksin.Bir oyuncu alıyorsan.
Geldiği takımda aldığının%20 üzerine teklif vereceksin kabul ederse eder
etmezse almayacaksın. 600 bin euro alan adama 2,3 milyon vermeyeceksin.

Bunu klüp geleneği olarak tanımlayacaksın.Başka türlü bu işin içinden çıkamazsın
Oyuncuyu beğenmesen bile kolayca elden çıkarırsın

Fenev ben arfa'yı açıklayacak diyorlar.?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt