Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır hiç biryerde dikiş tutturamamış 33 yaşındaki ,Rennes'in serbest bıraktığı Ben Arfa'yı beğenmeyenler yüzünden forum kalitesizleşiyormuş.Adama sormazlarmı en son Ben Arfa'yı ne zaman izledim diye?
Ben Arfa'yı beğenecek,kıskanacak kadar kaliteliyse forum, sizin olsun.

Adamlar zaten kura çekimine gidiyorlar mecburen yarın gidecekler kura çekimi öğleden sonra 1 gibi olmuyor mu?Perşembe sabahın köründe gidecek halleri yok

Edit:Başka sayfanın haberine göre perşembe sabahın köründe gideceklermiş ya da kura çekimi saati değişti.

Kura çekimi TSİ saat 19.00

Muhtemelen luyindamayi avrupa kadrosuna yazamicaz, oyle gozukuyor

Yeter kardeşim yeter
Dalga mı geçiyorsunuz çıkın bir şey söyleyin artık
Kameralardan kaçmakla olmaz bu iş

Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov', "Galatasaray adına Fransa'ya kadar geliyorlarsa önce oyuncu ile değil kulüple görüşeceklerdi. Bu işte yeni olabilirim ama bu saygısızlığı kabul edemem. Bedavaya göndermeyeceğiz. Falcao'yu çok istiyorlarsa 5 milyon Euro verecekler. Aksi halde Falcao hiçbir yere gitmez. (fanatik)

abdülrahim albayrağın kardeş kulüp dediği ve çok iyi ilişkilerimiz var dediği adamın açıklaması..

ayrıca şu da kesin devreye giren malum şahıs falcaoyu göndermezseniz size 5 milyonluk katkı sağlarız demiştir.
Kesin onun açıklamasıdır zaten. Sabah, Ajansspor, Fanatik'ten ortak bi heyet gitmiştir gizli gizli fransız ve diğer avrupa basınlarından önce adamla konuşmuşlardır adam da bunları söylemiştir. Kesin yaşanmıştır bu.

Vala yazıp yazıp siliyorum neyse sabır diyelim. Tek üzüldüğüm şey hem psikolojik hem kadro olarak bu kadar güçlüyken an itibariyle bu duruma gelmemiz hakaten kitaplara konu olmalı bir camia her şeyi bu kadar berbat edilebilirdi. Hoca orta saha stoper istiyorum diyor ve biz tam 2 aydır tek bir adamla uğraşıyoruz. Olmuyorsa işte kapı işte sapı der gelirsin. Hepsini geçelim bu kamp geçiren oyunculardaki kondisyon nedir kardeşim Galatasaray sahasında real e bu kadar topu vermedi? hepsini açıkla ama bu kondisyon nedir? dünyanın en güzel yerlerine neden gidiyorsunuz antreman yapmaya o zaman? bu takım çorum da çalışsa bu kadar koşardı zaten.
kondisyon bende de soru işareti net

Bugün TT çalışması olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hala yarın diye milleti uyutuyolar biz de tiyatroyu izliyoruz kabiliyetsiz çapsız yönetim

Benim anlamadigim, Falcaonun gelecigini istiyorsa bu yonetim ve hala ugrasiyorsa, Diagne ne olacak? Diyelim ki Falcao bir kac gun icinde geldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt