Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevlut erdinç body ile ilgili görsel sonucu

Yarin falac
Fatih Hoca Falcao konusunda en geç salı günü açıklama gelir demişti.Bence akşam saatlerinde transferin olumsuz sonuçlandığı açıklanacak.Eğer olumlu olsaydı 19.05’te açıklanırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gün vermedi bugun yarin demis yada daha 2-3 Sure var bence

Sanki Lyundama cok acildi eksiye geceksen niye aldinki kiralik.bir stoper alip o parayla diger yerleri kapatsaydiniz

Liseliler idari acidan ibra etmediklerinde adamlara kizmistiniz evet zamani yanlisti ama karar kesinlikle dogruyu

Cengiz ve abdurrahim okul kantini yonetemez Fatih hocam.orda olmasin bu takimi kumr dusmeye oynatmazlarsa birsey bilmiyorum

uA yemlenmiş sanırım ne TT çalışması var ne açıklama var. Diagne ile CL+Süper lig bekle bizi.

Sl yi unutun direk zaten herhangi bir iddiamız olmaz ligi bari kaptirmayalim..

Ben şimdi Diagne olcam varya Kendimi yırtarım adam yerim sahada gol atmak için varımı yoğumu ortaya koyarım Alın Size Diagne Demek için Ama Kafasın Tıklattığımda Kafa yok MAL herif.

Bunlar Türkiye den başka yerde değil patronluk bi birimde şeflik bile yapamaz.yaptığı hareketler yüzünden sinerjinin içine etmesinin yanında,borsa manipilasyonundan ceza alsa yeridir.neymiş Galatasaray'ı seviyormuş.Boyle sevgi düşman başına.Sebep olduğu maddi ve itibari kaybı telafi de etmez o sevgi.Galatasaray olmasa bir çok Karadenizli taşımacı gibi,en fazla Samsun'dan Batum'a yolcu taşırdı,kendi ahalasi hariç tanıyanı olmazdı.Galatasaray da başarısız olan gider.bizi diğerlerinden ayırıp başarıya taşıyan "hep destek tam destek " değil,başarı odaklı acımasızlığımız.Bunca rezilliğin üstüne Galatasarayıma verecekleri tek katkı olduğunu düşünüyorum;İstifa!

Donem Mayista bitiyor ocakta kapatabilirsin mayista bittigi icin yaz donemine yetismiyor,uzum.donemde satamayan ocagi riske atmamistir ,donemsel dogru ama mayistan.mayisa
5 dakika oncesine kadar ben de oyle sanıyordum ama degilmis. yanlıs bilgi verdigim icin ozur dilerim.

Geçen sene oluşan ultraslan üyeleri ve diğer taraftar arasındaki sinerji de bozulacak gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt