Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
haftaya çok hareketli geçecek diyorlardı ulan 2 gündür kuş uçmuyor belhanda da gitti acilen fernandes gelmeli yapacak bir şey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olurdu 1-2 eksiye alırdık.Adam Avrupa’yı bıraktı para için olacak iş değil
Eğer bel fıtığı ise 2 ay sanırım.fıtık kaç hafta oynayamıyor?
Sabır barış bey sabır ne kadar sabrederseniz o kadar sevaba girersiniz.Ula küfür etmek ne zamandan beri sevap yazıyor![]()
3 ay yoksa sözleşmeyi askıya alıp yerine birini alalım veya sezon sonuna kadar belhandayı birine kiralık verelim. devre arası mevcutlardan birini satarız.Bel fıtığı ameliyatı olursa en az 3 ay yok
Fitik oynamasada olur belhandaya birsey olmasinfıtık kaç hafta oynayamıyor?
Yeni mi gıttık olmuş 3 ay sezon arası vardı.Şöyle düşünelim Melo 6 haftada toparlanıp dönmüştü hadi 8 hafta de kafadan 2 ay kasımın ortasında düz koşulara başlar. 20 gün riske edilmez. Dolayısıyla ilk yarıyı kapattı diyebiliriz.
bu kim yav
Yok canım o kadar sabrediyorum ana bacı yapmıyorum direk kendilerine ediyorum. Baya bir sevap kazanmışımdır heraldeSabır barış bey sabır ne kadar sabrederseniz o kadar sevaba girersiniz.
Yönetim bizi sınıyor sabrımızı test ediyor yenik düsmeyelım kufretmeyelım
Kim bu Fernando'nun kardeşi mi
bende onu dedim yav hadi onu geçtim sezon başı bu heriflerin sadece kanına bakıp taam bişeyiniz yok dediler heralde. Temmuzun ortasında ameliyat olsa 2 hafta sonra takımla çalışırdı, mis gibi arada var sonra zaman kaybetmeden devam ederdi.Yeni mi gıttık olmuş 3 ay sezon arası vardı.
he doğru vay be o da gitti demekjoao mario
Barış işte o anda kurban olduğum aklıma mukayyet ol sabır ver diyorsun ve +1 sevap kazanıyoruzUla küfür etmek ne zamandan beri sevap yazıyor![]()
Jimmy, ömer veya linnes oynarAtalay ve mustafa için büyük şans şu 4-5 hafta.Seri yok belhanda yok eğer hoca şans vermiyorsa cidden ya hoca da sıkıntı var ya da biz bu çocukları çok abartıyoruz