Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.475
- 2.907
- 2.313
İşte aradığım sinerji buSabır barış bey sabır ne kadar sabrederseniz o kadar sevaba girersiniz.
Yönetim bizi sınıyor sabrımızı test ediyor yenik düsmeyelım kufretmeyelım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte aradığım sinerji buSabır barış bey sabır ne kadar sabrederseniz o kadar sevaba girersiniz.
Yönetim bizi sınıyor sabrımızı test ediyor yenik düsmeyelım kufretmeyelım
ya kardeş geçen sene yedekleri komple gençler oluşturuyordu hoca gidip oyuna yine selçuk, muğdat sokuyordu. Çocuklara suç bulmayı ben geçen sene fener maçından sonra bıraktım. Selçuk falanda sakatlanacak ki şansa forma bulacaklarAtalay ve mustafa için büyük şans şu 4-5 hafta.Seri yok belhanda yok eğer hoca şans vermiyorsa cidden ya hoca da sıkıntı var ya da biz bu çocukları çok abartıyoruz
Atalay ve mustafa için büyük şans şu 4-5 hafta.Seri yok belhanda yok eğer hoca şans vermiyorsa cidden ya hoca da sıkıntı var ya da biz bu çocukları çok abartıyoruz
sözleşme yenilemem kulüple bir an önce bağımı koparmaya çalışırım atalay veya mustafa olsamJimmy, ömer veya linnes oynar
ondan cacık olmaz yabancı olmuyorsa mallıya filan çökelim yabancı oluyorsa hanedar bulur birini. ben arfa ,guarin filan da boşta.Duran topu iyi kullanabilen ve adam eksiltebilen oyuncu şart, Belhandanın yerine. Fernandez olabilir bence
Hangi takımı tutuyorsun der ateşi veririmBelhanda sezonu kapattiysa sampiyonluk H.O.
Gecmis olsun tabi orasi ayri
Bugün kap gelirse 1 ay bedava anlastikmi ?100 avro karşılığında 1 ay olabilirsin.
bu ortamda oynatmak büyük risk maç iyi gitmezse ham meyvayı kopardılar dalından misali kariyerleri sekteye uğrayabilir. uygun zamanlama ve maçta hazır olurlarsa hoca oynatır.sözleşme yenilemem kulüple bir an önce bağımı koparmaya çalışırım atalay veya mustafa olsam
İbrahim Tatlıses geldi.beşinci günün şafagında doğuya bakın