Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Handa ameliyatı reddedip fb maçında jailsona ucan tekme atarak sezon sonuna kadar ceza alacak ve kendisini türk doktorlarına emanet edecektir.

fıtık kaç hafta oynayamıyor?
Yanlış demeyeyim de eksik bir soru. Yapılan ameliyat yöntemine göre değişir. Tam endoskopik ameliyatta 3-4 hafta sonra tam hazır halde zımba gibi dönebilir; mini invaziv mikrocerrahi yöntemi uygulanırsa 3 ayı bulur; açık cerrahi ameliyat yapılırsa hemen hemen sezonu kaçırır ve muhtemelen bir daha da eskisi gibi olamaz...Yöntem tercihi hastanın durumuna göre yapılır ki ilk seçenek en muhtemeli gibi görünüyor. Fıtık başka şeydir, bel kayması diye tabir edilen 'dislokasyon' çok başka ve ağır bir durumdur...

Kaldı ki fıtık teşhisi konan sıradan ya da sporcu olsun, çok az kişiye ameliyat önerilir. Haberi verenin uydurması yahut abartmasıdır muhtemelen...

ya kardeş geçen sene yedekleri komple gençler oluşturuyordu hoca gidip oyuna yine selçuk, muğdat sokuyordu. Çocuklara suç bulmayı ben geçen sene fener maçından sonra bıraktım. Selçuk falanda sakatlanacak ki şansa forma bulacaklar

Iki sekilde de hocads bulurum ben sorunu
Altyapindan sana fayda saglayacak oyuncuyu senin kendi yonetimini ogreten hocaya birakmadiysan zaten sorun sende dir,yok biraktin ama genclerde o isik yoksa niye sozlesme yeniledin .

Her halukarda A takim td sinin sorunudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt