Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seneki kadar berbat bir transfer süreci görmedim. Yıllardır transfer nöbetini takip ederim. Nöbet böyle negatif etkilendi mi hatırlamıyorum.

2 senedir bu takim, kornerden gol bile atamiyor,

bu takım geçen sezonun final maçında tüm kornerlerde başakşehir'e illet oldu, sonunda da kornerden attığı golle maçı kırıp şampiyonluğu aldı.

fatih terim gelene kadar uzaydan gelen topla bile gol yiyen takım geçtiğimiz sezon korner golü yemedi (son sivas maçını maçtan saymıyorum). hoca kendini hücumcu olarak lanse etmekten hoşlansa da esasında taktiksel olarak takımın defansif becerilerinde çok çok iyidir. bunu da bize 1 puan yeten derbi deplasmanlarında daima istediğimizi almamızdan anlayabilirsiniz.

IMG_2551.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih terim belki de son kez başa gelmiş, ve takımı iki kez üst üste şamp. Yapmış hırsla mış hayallerim var demiş ve şu adama iki şampiyonlar liginde de forvet almadılar yazıklar olsun, ulan kim sizden Falcao istedi kim sizden yıldız istedi yaptığınızın hiç bir mantığı yok yalanlarınızı hiçbir açıklaması yok. Bırakın da Falcao yu alalım mış. Gerek yoktu böyle şeylere gerek yoktu takımı sinerjiyi baltalamaya gerek yoktu butun bunlara yazık gerçekten

Mitroglunu yolladigimiza pişman olacaz az kaldı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

F.Terim'in takımlarında forvet hattı en az 4 kişi olurdu. Son yıllarda yönetim zaafiyetlerinden mi bu değişti yoksa Terim mi değişti?

Birçok şey yazasım geliyor lakin içimizdeki kuşları, kargaları varsa hamsileri sevindirmek istemiyorum...

Heyecan, Umut, Mutluluk, Üzüntü, Keder, Şüphe, Kaygı, Izdırap ve Son Olarak Asabiyet...

İki yıldır üst üste şampiyon olan takımın taraftarı olarak transfer sürecinde, saydığım bütün duygu durumlarını bana ve tüm kalbiyle Galatasaray'ımı sevenlere yaşatanlar...

Yaşattıklarını yaşamadan gidemesinler....

koç devreye girmiş veya comoli, tamam olabilir kardeşim sende koskoca GALATASARAY başkanısın, yönetimisin bu çapsızlar karşısında aciz mi kalacaksın.
Biz tam alıyoduk rakip bozdu ühüüü üü diye ağlamanın anlamı yok. Biz güçsüsüz, çapımız yetmedi alamadık beceremiyoruz deyip basacaksın istifayı. Bilen birileri gelsin yapsın. Ulan ilah yaptınız Falcaoyu. Ne anlı şanlı topcular geldi gitti burdan.
Bakın bundan 50 sene sonra bile hatırlancaksınız tarihe geçtiniz. Bu transfer olsa da olmasada gectiniz tarihe, bir resime 5 milyon euro ödeyen yönetim olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt