- 12 Şubat 2011
- 3.891
- 3.084
- 1.563
Evet abdurrahim albayrak yine Begenmis Falcao insta fotosu, buda demek oluyor ya Falcao bu kez 100% geldi yada bu abdurrahim albayrak gercekten geri zekali bir insanmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çocuğu takip eden var mi ? İş yapar mi bizde ?
Süper tespitForumdaki 30 yaş üstü oyuncu fetişizmi nedir yahu
Llorenteyi eskiden isterdim ama şimdi çok yaşlı. Ama hiç forvet alınamayacaksa o gelsin, gelmeli
Onun begenilerini goremedigimizi saniyor olabilirEvet abdurrahim albayrak yine Begenmis Falcao insta fotosu, buda demek oluyor ya Falcao bu kez 100% geldi yada bu abdurrahim albayrak gercekten geri zekali bir insanmis.
Deşme yaramı
Sence hangisi rengdasEvet abdurrahim albayrak yine Begenmis Falcao insta fotosu, buda demek oluyor ya Falcao bu kez 100% geldi yada bu abdurrahim albayrak gercekten geri zekali bir insanmis.
Tyler Boyd , Douglas , RebochoKimi aldilarda, nkadou ve ruiz tek adsm akilli transfer
Sence hangisi rengdas
Abdürrahim Albayrak duygusal bir insan. Bu yapısı öncesini, sonrasını düşünememesine; ihtimalleri görmezden gelmesine yol açıyor muhtemelen. Bu yüzden olumlu gelişmeler olduğunda abartıyor, Monaco ile kardeş kulüp oluyor. Pato'ya teşekkürler ediyor. Bilmiyorum gerçekten mi bu kadar saf ama büyük kulüplerin planları olmalı. Sezon planlaması yapıp ona göre hareket etmeli. Fatih Terim'in son basın toplantısında orta saha ve savunma vurgusu vardı. Sanki istediği oyuncularla ilgilenmiyorlar. Falcao'yu da anladığım kadarıyla yönetim hocaya teklif etti. Bu teknik ekip, yönetim kopukluğuyla bu plansızlıkla 1 olur 2 olur 3.ü de gümlersin.
Forumda duyumcu bir arkadaş vardı. En geç 6 gün sonra belli olacak kesin dedi. Bence de öyle olur.Sence hangisi rengdas
Amma taktiniz su yaşa. Oynayan adam 35inde de oynar... Oynamayan 22sinde de oynayamaz. Gayet basit.Forumdaki 30 yaş üstü oyuncu fetişizmi nedir yahu