Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet abdurrahim albayrak yine Begenmis Falcao insta fotosu, buda demek oluyor ya Falcao bu kez 100% geldi yada bu abdurrahim albayrak gercekten geri zekali bir insanmis.

Llorenteyi eskiden isterdim ama şimdi çok yaşlı. Ama hiç forvet alınamayacaksa o gelsin, gelmeli

Haftaya" Falcao ve Albayrak ı üst üste koyup, hal hatır soracaklar için, ortak mesaj oluşturma" başlığı açılmasını ve üyelerimizin en azından 1 saat güzel dileklerini özgürce paylaşabilmesini teklif ediyorum.

Son düzenleme:
Transfer Haber'e göre 1 ay önce Ertuğrul ile anlaşmıştık leş kaynak

Abdürrahim Albayrak duygusal bir insan. Bu yapısı öncesini, sonrasını düşünememesine; ihtimalleri görmezden gelmesine yol açıyor muhtemelen. Bu yüzden olumlu gelişmeler olduğunda abartıyor, Monaco ile kardeş kulüp oluyor. Pato'ya teşekkürler ediyor. Bilmiyorum gerçekten mi bu kadar saf ama büyük kulüplerin planları olmalı. Sezon planlaması yapıp ona göre hareket etmeli. Fatih Terim'in son basın toplantısında orta saha ve savunma vurgusu vardı. Sanki istediği oyuncularla ilgilenmiyorlar. Falcao'yu da anladığım kadarıyla yönetim hocaya teklif etti. Bu teknik ekip, yönetim kopukluğuyla bu plansızlıkla 1 olur 2 olur 3.ü de gümlersin.

Modeste transferinde sonuna kadar gittiler, olmayınca ortada kaldılar. Alan da keza transfer sürecinin sonuna kadar gittiler. Falcao'da da öyle. Yahu insan bir düşünür 'ya olmazsa ne yaparım?' diye. Ya da süreç neden bu kadar uzuyor? Neden hala inatla, son gününe kadar görüşüyoruz? Ne olacak adamlar çok istediniz verelim mi diyecekler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt