Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Ya olmazsa'' diye düşünemem çünkü kötü hissederim.

2 oldu 3 oldu aynı hatayı yapıyorsun duygularına kapılarak Abdürrahim. Her şey olumlu değildir hayatta. ''Ya olmazsa?'' ya da ''neden süreç uzuyor?'' diye sorabilmen lazım. Bu seni sıkıntıya sokuyor, üzüyor mu? No no no. Mantık>Duygular

Duygularla ancak minibüs şoförlüğünde çok çalışıp yönetici olabiliyorsun.

Donku sat ffpdeki açığı kapat.

Topalı al Donkun boslugunu doldur.

Fernandesi al 10 hafta oynayamayacak olan ...handanin boslugunu doldur.

Su operasyonu yapabilecek bir beyin hayal ediyorum lakin bulamıyorum.

Amma taktiniz su yaşa. Oynayan adam 35inde de oynar... Oynamayan 22sinde de oynayamaz. Gayet basit.

elbette her oyuncu 30 yaşı görünce aşağı doğru gitmiyor ama pek çoğu gidiyor ve takımda bu isimlerden fazla sayıda olması problemdir bence.

örneğin avrupanın baba takımlarına bakarsak bu konuma düşmemek için belirli aralıklarla değişime giriyorlar. biz biraz plansızlık biraz da ffp sebebiyle yapamadık bu işi.

en kötü şeyde bu sene sampiyonlar ligindeyiz baba bir grup çekersek seyreyle eglenceyi.

Abdürrahim bey ya bizimle fena eğleniyor, ya da aldı adamı.. 1.si daha olası. Ya da instada ah falcao tarcinli kekim diye gezerken eli fotoya çarptı.. Ya da oğlu (!) beğendi.. bakın 2.sinin olma ihtimalinden bu dediklerim daha yüksek..
1 kere de utandir be adam bizi, hadi be , yarın bi foto daha at kucaklamış kaldırmış şekilde falcaoyu ama al da gel bu sefer..
Almazsanda canın sağolsun, ha ardından saniyesinde istifa etmezsen o canından saniyesinde ilk başlayanlardan biri ben olcam, pis kuruldum , çok fena coook !!! Resmen duygu karmaşası yaşıyorum, help !

Apo transferleri instada likelayarak bitirebilecegini sanıyor herhal. Seri likela belki gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt