- 4 Ağustos 2009
- 90.630
- 71.710
- 5.188
Sozde Araplardan teklif varmis ya ona istinaden yazdım.Donku kim alir ya, adama en fazla 500 verirler
Hocam M Topal Başakşehir de.
Biliyorum. Topali cok önceden almalıydık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sozde Araplardan teklif varmis ya ona istinaden yazdım.Donku kim alir ya, adama en fazla 500 verirler
yarin hersey belli olur bence
Seleznov gelse kim hayir der
Beğensem mi beğenmesem mi şüphelendim..Bırakın olm nöbeti bizimkiler sosyal medyada beğeni atmakla transfer yapacaklarını sanıyorlar.
Kezban pariste hesabıAbdurrahimi haftada 1 Monacoya çağırıp dalga geçip yolluyorlar muhtemelen.
Petrova telefonda "gardaşım bişeye ihtiyacın varmı gardaşım çay getiriyim köyden" diyordur şivesiyle
Oyun olarak durağan toplarda katkı sağlar. Onun dışında bilmem
Falcao da yaşlı doğru ama Falcao 2-3 gömlek daha iyi
Umutlandin yineyarin hersey belli olur bence
M.cityen kötü şeyde bu sene sampiyonlar ligindeyiz baba bir grup çekersek seyreyle eglenceyi.
yoo positif veya negatif bitecek yarin. persembe sokarlar herifin biryerine (tabi yarin gidiyorlarsa )Umutlandin yine
falcao daha hazır,daha heyecan verici ona lafım yok ama hocanın oynattığı düşük tempolu,pas oyununda topu tutan indiren,stoperleri dağıtan biri de fena olmaz.
Üstelik FFP tehdidi de yok.