- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
yabancı sınırıElbette Diaby seri bir oyuncu en azından

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı sınırıElbette Diaby seri bir oyuncu en azından

Atan tutan yoksa nasil basket takimi oluyoruz. Hentbol takimi oluruzSeneye de Muslera yi satarlar. Para lazım diye
Atan tutan yok... Basket takımı oluruz.:-)
Evet maalesef o sene bu sene. City veya Barcelona gelecek maalesef.Bu seneki cl grubundan çok tırsıyorum çok sağlam bir grup çıkacak gibi![]()
:crushed:Sergen gün kelime anlamı bizde falcao...
Şimdiden söyliyim bu adam gelince de ah ulan nagatomo ne defans yapıyordun diyecekler. Bu adam full ileri düşünür büyük maçlarda zaaf verebilir. Ama bizim ileri oynamamız lazım gelsin isterim sakatlığı ciddi hasar vermediyse
Barcelona gelsin sesimi çıkarmam. City yok abi aman aman asla. Paramparca ederler. Adamlarda doygunluk da yok rekoru kıralım mi der Pep maç öncesi valla cift haneleri görürüzEvet maalesef o sene bu sene. City veya Barcelona gelecek maalesef.
sent via GSC
Yav herif cagne için masada 10 teklif var dedi :s
Bugün sabah gazetesinde çıkan haberin aynisi kaynağı ne bilmiyorum ama niyeyse sabahmis gibi geldi![]()
Mónaco a Galatasaray: "Falcao no se irá gratis"
Oleg Petro, vicepresidente del Mónaco, respondió a Galatasaray que intenta fichar al delantero colombiano Falcao García. Pide cinco millones de euroscolombia.as.com
Bugün sabah gazetesinde çıkan haberin aynisi kaynağı ne bilmiyorum ama niyeyse sabahmis gibi geldi
En büyük örnek Alex Telles.
Adamı yerden yere vurdular bizde oynarken. Telles in bonservisi için en son 40-50 m eurolar konuşuluyordu.
Valencia ve Napoli'yi içerde harcarız. O kadar da değil ayrıca son maça denk gelirse içeride Ctiy'den de puan alırız.6 maçta sıfır puan hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 58062
Valencia ve Napoli'yi içerde harcarız. O kadar da değil ayrıca son maça denk gelirse içeride Ctiy'den de puan alırız.
kimsenin vermedigi bir ucretin de bu kadar anlatilmasi,,,,,,,, w. ilginc