Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük örnek Alex Telles.

Adamı yerden yere vurdular bizde oynarken. Telles in bonservisi için en son 40-50 m eurolar konuşuluyordu.
Bravo renktaşim ne sövüldü zamanında Telles e hic unutmam. Burada yersiz bir sövme kitlesi mevcut zaten. Inan Jardel olsa ceza sahası golcüsü cok statik abi hep istiyor ki önüne servis edilsin neler neler denirdi.

Imparatora bile taktik bilmiyor diyorlar. Sanki hoca boş boş konusuyor sonra oyuncular bir araya gelip ya hocayi s.edin biz şöyle oynuyoruz beyler diyerek Uefa vs alindi. Bu kadar şampiyonluk sanki çok kolay kazanıldı.

Çalışmadan iyi universite bölümü kazanılamayacağını bilen adamlar emek harcanmadan bu kadar başarılı olunduğuna inaniyor hayret edici.

Velhasıl kim gelirse gelsin eleştirilir burada.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler bu berkay ozcandi ahmet gurleyendi mehmet ozcandi hic birinden bi ses seda yok mu ya sanki su orta saha rotaayonuna 1 oyuncu daha lazimmis givi geliyo

S.a. nobetci tayfa. Bugun yonetim bi aciklama yaptimi Falçaaaooooooo hakkinda? Bugun biraz uzak kaldim da

İçerde japon kale oynasak bile city yol yapar. Adamların defans örgüsü ligin tamamına bedel
Cihan kardeşim, Ctiy bize içerde 5 atamaz. Parayla iş olsaydı o Ctiy Avrupa'da kupa alırdı. O işler değerle olmuyor.

Doğru. Bizdeyken çok haksız eleştirildi. Şu an geldiği noktaya dikkat çekmek istedim.
Bende eleştirdim ki durum aynı. Savunma anlamında yetersiz ki büyük takımlar bundan dolayı o paraları vermuyurdur zaten.

Hücumsal katkısıda pek üst seviyede değil ayrıca duran topları çıkartırsak.

Adamın hemen hemen bütün asistleri duran toptan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt