Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elif elmas bizde olsaydı herhalde onu ontivero stancu gibi adamlardan farksız biçimde bedavadan bir anadolu külübüne yollardık . bu adamı bonuslarla fener 19,5 milyona sattı. bjk atınç gibi kazmadan 5 milyon kazandı. Herkesin çöp diye nitelediği adamları böyle pazarladılar. Biz ise elimizde bulunan en iyileri bile hep ucuza yolladık ve hangi yönetim gelirse gelsin bu durum değişmiyor

Klasik kap açıklmasını özledik
Profesyonel futbol kulübümüz Monoca kulübü ile Falcao ile transfer görüşmelerine.....

diye devam eden :)

Bizim yönetim isi bilmiyor
Varan 1. Fatih terimin sözlesmesini fes et
Varan 2. Jardime teklif götür Gs klübüne getir
Varan 3. Monaco ne oldugunu anlamadan al
Falcaoyu bedavaya
Varan 4. jardimle sözlesme iptal et
Varan 5. julen lopetegui ile sözlesme yap
Varan 6. ayni taktikle kap banegayi
Varan 7. getir Spirtiv Direktör olarak Terimi
Lopetegui kovulmaz iyi adam.

şaka maka falcao falcao derken lige havlu atacağız ..Kayseriye de yenilirsek ve fener kazanırsa buradan döneceğini sanmıyorum son çıkış kayseri maçı benim gözümde... 5 farkı korumalıyız fener maçına kadar

elif elmas bizde olsaydı herhalde onu ontivero stancu gibi adamlardan farksız biçimde bedavadan bir anadolu külübüne yollardık . bu adamı bonuslarla fener 19,5 milyona sattı. bjk atınç gibi kazmadan 5 milyon kazandı. Herkesin çöp diye nitelediği adamları böyle pazarladılar. Biz ise elimizde bulunan en iyileri bile hep ucuza yolladık ve hangi yönetim gelirse gelsin bu durum değişmiyor

Hakikaten pazarladıklarına mı inanıyorsun?

Diagne şu an en iyi futbolcumuz oldu
Albayrak'ın 2 gün sonra yapacağı konuşmaları ezberledim bile.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen büyüksün... Sen tarihsin... Sen Galatasaray’sın...Sen dünya efsaneleri Drogbaları, Sneijderleri bir günde transfer ettin...Sen dünya markası Hagilere, Popesculara, Taffarellere bir günde Galatasaray formasını giydirdin...Hep güçlü, hep kararlı kaldın... Hep tuttuğunu kopardın...Madem Falcao’yu bu kadar istiyorsun...Madem camiayı bu kadar motive ettin, Falcao resimleri servis ettin...Artık mazeret üretmeyeceksin... Sorunları çözeceksin...Bastıracaksın parayı, giydireceksin formayı...Bonservis bedelindeki 1-2 milyon farka bakmayacaksın...“UEFA’da 4-5 milyon eksi bilançoya düşüyoruz” diye kafaya takmayacaksın...Bir oyuncunu satacaksın, UEFA’nın ağzını kapatacaksın...Madem bu kadar kararlısın, tuttuğunu koparacaksın...Galatasaray’ın, armanın, markanın hakkını vereceksin...Yöneticilik budur... Galatasaray’a hizmet budur... ( KENDİ YORUMUM DEĞİL ŞANSAL BÜYÜKA YAZMIŞ BUGÜN DAHA NETİ BU YÖNETİME S**TIR ÇEKMEKTİR) Burada kalsın 3 eylülde bunun argo tercümesini atacağım.

Kendi parası olmadıktan sonra bastırır parayı sen kafani yorma

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt