Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Şeref Aydın eksi de akşam mutluluktan deli olacak taraftar diyip sabah monaco vermemek için direniyor diyor o bile kolpa ya başlamışsa bu iş yaş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verin Falcaonun eline 5 milyon alsın bonservisini.Dünyanın en büyük kulüpleri yapıyor biz nedeb yapmıyoruz
Patladı o adam elimizde. Fazla dillendirilmiyor ama inanılmaz bir kazık diagne. Kap aciklamasina bile gercek rakamlar aciklanmiyor. Bu adamın kdv masrafini bile bize vurdular muhtemelen. Yani 14 milyon gibi paralar ödendi.
Taraftara kalsa her sezon kadro degismeli sonra biz niye iyi top oynamiyoruz auvvvvvv
Biraz avrupa futbolunu ve basarili takimlari takip edin!
kesinlikle bizden bahsetmiyor
Yönetim 1 eylülde açıklama yapacak; mevcut kadromuz yeterli kadromuzda geçen senin gol kralı var transferi kapattık.Samatta’yı bi alsak ileri bölgedeki tüm şüphelerimizi ortadan kaldırır kanat forvet de oynar merkez forvette
Zaten bu yuzden hocanin istediklerini yapsinlar, kadroyu tamamlasinlar istoyoruz. Hoca hepsini ust uste koyacak.Bjkli mustafa öğretmenoğlunu vermişler bizim maça fb ts hakem fırat varda ali palabıyık var resmen ant içmişler fbyi şampiyon yapmaya

Güzel güzel ben arfa sesleri yükseliyor. Acil yönetimi gaza getirmeliyiz bu konudaAl ben arfayi falcaoyu ne rakip kalir ne bisey.
Allah aşkına fırat olmasa ne olur hamsiler zaten yatmaya alışkın fenere onların asıl düşmanı biziz.fener trabzon macı icin tam tahminim cıktı hakem fırat kırmızı + penaltı hayırlı olsun
Hoca istisnasız tokatlıyo zaten bu kanatlılarıZaten bu yuzden hocanin istediklerini yapsinlar, kadroyu tamamlasinlar istoyoruz. Hoca hepsini ust uste koyacak.
Gecen sezon yarim sezon forvetsiz ve 10+ Mac cezali challenge yapti bu senede Şike challenge yapacak![]()
P ile hiç olurOrtada bir mal var, bu mal kıymetli. Malın sahibi alıcının iştahını görmüş bundan faydalanmak istiyor, para koparmak istiyor. Malın komisyoncuları varki bu işin en çakalları onlarda alıcıya da satıcıya da baskı yaparak daha büyük para peşinde. Saf görünen ama aslında o kadarda saf olmayan parasını kaptırmak istemeyen iştahlı bir alıcı var. Alıcınında sakın paranı kaptırma yoksa yakarım diyen babası var. Bu durumda mal ne olur?
Ayaktada durteriz yeterki hocanin istedikleri yapilsinAllah aşkına fırat olmasa ne olur hamsiler zaten yatmaya alışkın fenere onların asıl düşmanı biziz.
Adamlar oyuncu alıyor, kapa bildirim "aldık"Fenerbahçe, Carlos Kameni'nin takımdan ayrıldığını açıkladı.
Fesih bedeli için bu adama en az 3 milyon Euro vermedilerse ben de bir şey bilmiyorum
süreçten bıktık ama gelirse yıkılır yine ortalık herkes çok mutlu olur.yönetime yine kızgın oluruz ama ben şahsen mutlu olurum.gelmezse eğer 4.hafta tribünleri çok dolu gormeyebiliriz ama gelirse o tribünler dolar yani evet sürecten bıktık ama hala herkes çok istiyor benceFalcao transferi gerçekleşirse taraftarı artık mutlu etmez sadece ihtiyaçımızı karşılar ümidi olur. Heyecan bırakmadılar.