Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne ilk şampiyonlar ligi maçında hattrick yapıyormuş. Grup aşamalarında en çok gol atan oyuncu oluyormuş. Devre arasında küme düşmek üzere olan bir primier lig ekibine 20 milyon € satıyormuşuz...

Biraz kestireyim dedim üzerim açık kalmış rüya işte:D

2 senedir hiç genç türk futbolcu alınmıyor altyapıdakilere güveniliyor desem onlara güvenmediğini düşünüyorum hocanın yarın öbür gün önümüzü kesmek için illaki sınırlama getirecekler ama biz hiç hazırlık yapmıyoruz

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yurtiçinde vasat altı oyunculara paralar saçılırken bir kez olsun ffp ya da denge duydunuz mu?Ama her ne hikmetse yurtdışından transfer yapmaya çalıştığımızda hep gündeme getiriliyor.Albayrak dönemi yapılan yerli transferlerini ve özellikle Ciner ile yapılan alışverişleri merak ediyorum.

Yurtiçinde vasat altı oyunculara paralar saçılırken bir kez olsun ffp ya da denge duydunuz mu?Ama her ne hikmetse yurtdışından transfer yapmaya çalıştığımızda hep gündeme getiriliyor.Albayrak dönemi yapılan yerli transferlerini ve özellikle Ciner ile yapılan alışverişleri merak ediyorum.

Muriç'e 4M Türüçe 3,5M verilirken ffp yokm uydu. demekki onları alsak şimdi -10M oalcaktık. Vay anasını..

Problem belli.

Bizim yonetimin yurt disindan transfer edemiyor. Dikkat ederseniz, ilk olarak hemen yurt icinde ariyorlar. Mensah, Turuc, Vedat, cunku ya yurt disina gitmek icin tembeller ve canlari istemiyor, yada resmen beceremiyorlar.

Seri ve Nzonzi, menajer basarisidir. Sukru ve Apo hic birsey yapmamisdir. O 2 oyuncuyu getiren, Ozgun koyuturktur, oda saglam komisyon almistir.

yonetım konya macında tepkı almasın dıye gaz bıle aldılar maç oncesı sosyal medyadan ne açıklaması :) zamanında dursunu bıle destekledı bunlar

Galatasarayın menfaatiyse önemli olan ne zaman nerede olursa olsun tepkini koyarsın.Pazarlık yapmazsın.

Başımızdaki adamlar maç öncesi tepkiyi kesinlikle hakediyorlardı.Maç başladığında yapmazsın olur biter.
Zarar gelmesin diye yapmadında ne oldu.

Ama ultraslanın başındakilerinin zihniyeti bozuk..
Kimse masal anlatmasın beleş bilet olmasın o deplasmana gidenlerin çoğu gitmez maça.Gitmesede hiç sıkıntı olmaz. Deplasmanda Galatsaray taraftarı her halükarda doldurur o ayrılan yeri.

Muriç'e 4M Türüçe 3,5M verilirken ffp yokm uydu. demekki onları alsak şimdi -10M oalcaktık. Vay anasını..
Ben nereden bileceğim Albayrak’ın kişisel işleri için Ciner’in sahibi olduğu Kasımpaşa’dan Diagne’yi o paralara transfer etmediğini.İnsanın aklına bin türlü soru geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt