Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeref Aydın patladı ise bunun yanında kolpacı fatih terim kolpacı Mustafa cengiz kolpaci abdürrahim albayrak kolpacı Yusuf Günay da patladı. Bundan sonra yukarıdaki saydığım isimler de burada hiçbir söylediğine itimat edilmeyip mesajları spamlansın. Çünkü bunlar da yalan söylüyor.!!!! Kafalara bak pırıl pırıl. Bazı garip tipler de bu durumdan kendine övünç kaynağı sağlıyor. Bu yukarıda ki isimler transferde yada herhangi bir bilgide ilk ve en dip kaynaklar ki olayın ta kendileri. Bunlar bu şekilde patlarken dediklerini yapmazken bunlardan iki ci kulak olarak haber alan ki olduğu olmuştur olmadığı olmuştur bu adama patladı kolpa demek çok komik oluyor. Ne manyak adamlarsınız. Adam saat dk verse ertesi gün patladı kolpa oluyor. Sanki her dediği çıkacak diye sözleşme imzaladı. Size bilgi paylaşan size vakit ayıranlarda suç bence. Sözüm meclisten dışarı sözlerimin kime gittiği aşikar
SEN duyumcuları savundun!!!!!

Bu haftada puan kaybı olursa, üstüne bir de falkao alınamazsa şenlik var demektir. Bu sefer taraftar kesin yakar yönetimi.

Özledik reisi..
5b0d2fd9ae298b43d3270de8

1566989264738.webp

Yönetim hala Falcao şarkısını uzatmakla meşgul ama Kayseri maçı geldi çattı. Maçta orta sahanın hali ne olacak kimse bilmiyor. Deplasmanda puan kaybı psikolojik olarak mahvedecek bizi belki ama yönetimin iş bilmezligi yüzünden kimse bu kritik maçın havasında değil. Olası bir puan kaybı son yılların en tatsız akşamlarından birini oluşturur. Göz göre göre 3 haftadır 3 maymunu oynamak inanılmaz. İnşallah kazanırız Kayseri maçını ben bu halimizi favori göremiyorum.

Kalan 5 günde;

Diagne satışı
2 adet forvet
stoper
yedek orta saha
hızlı bir kanat oyuncusu

olmak üzere 6 adet KAP bekliyorum. 1 tanesi bile eksik olursa yönetim istifa edene kadar rahat uyku uyursam adam değilim. O koltukta oturamayacaklar.

Kalan 5 günde;

Diagne satışı
2 adet forvet
stoper
yedek orta saha
hızlı bir kanat oyuncusu

olmak üzere 6 adet KAP bekliyorum. 1 tanesi bile eksik olursa yönetim istifa edene kadar rahat uyku uyursam adam değilim. O koltukta oturamayacaklar.
Kendini şimdiden uykusuzluk psikolojisine hazırla reis.

Takımda zaten kıpırdama yok Falcao da olmayacak taraftarda da istek kalmayacak. Rakiplerin yapamayacağını yönetim becerdi bu sene herkesi strese sıkıntıya soktular. Sanki taraftar dedi Falcao diye. MAdem %99 diyorsun kanka kulüp diyorsun, Banegaya 6 vedata 3 bilmemkime 4 verecektik diyebiliyorsun o zman kusura bakmayacaksın ya alacaksın ya gidecek bir dahada bu kapıya gelmeyeceksin

Şeref Aydın patladı ise bunun yanında kolpacı fatih terim kolpacı Mustafa cengiz kolpaci abdürrahim albayrak kolpacı Yusuf Günay da patladı. Bundan sonra yukarıdaki saydığım isimler de burada hiçbir söylediğine itimat edilmeyip mesajları spamlansın. Çünkü bunlar da yalan söylüyor.!!!! Kafalara bak pırıl pırıl. Bazı garip tipler de bu durumdan kendine övünç kaynağı sağlıyor. Bu yukarıda ki isimler transferde yada herhangi bir bilgide ilk ve en dip kaynaklar ki olayın ta kendileri. Bunlar bu şekilde patlarken dediklerini yapmazken bunlardan iki ci kulak olarak haber alan ki olduğu olmuştur olmadığı olmuştur bu adama patladı kolpa demek çok komik oluyor. Ne manyak adamlarsınız. Adam saat dk verse ertesi gün patladı kolpa oluyor. Sanki her dediği çıkacak diye sözleşme imzaladı. Size bilgi paylaşan size vakit ayıranlarda suç bence. Sözüm meclisten dışarı sözlerimin kime gittiği aşikar
Şeref aydın hizmet ediyor da Kolpacı dediğin Teknik Direktör, Başkan, Başkan yardımcısı falan Galatasaray'a hizmet etmiyor öyle mi? Ayrıca kime kolpacı dediğine dikkat et. Bir transfer yüzünden şampiyonlukların çoğunda başarısı olan adamlara laf ediyorsun. Bizle bilgi paylaşmasın bize vakit ayırmasınlar. Zaten ne oluyorsa bu duyumcu diye geçinen ve milleti galyana getiren herifler yüzünden oluyor. Topunun köküne kibrit suyu...

yapılan transferlerde indirrgandi muhabbeti olmasaydı çoktan ligin Juventusu olmuştuk maalesef bu indirrgandi olayı Türkiye'deki yönetimlerin geçim kaynağı, velhasıl her şampiyonluğu bu şekilde krize ceviriyoruz bir şekilde

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şeref aydın hizmet ediyor da Kolpacı dediğin Teknik Direktör, Başkan, Başkan yardımcısı falan Galatasaray'a hizmet etmiyor öyle mi? Ayrıca kime kolpacı dediğine dikkat et. Bir transfer yüzünden şampiyonlukların çoğunda başarısı olan adamlara laf ediyorsun. Bizle bilgi paylaşmasın bize vakit ayırmasınlar. Zaten ne oluyorsa bu duyumcu diye geçinen ve milleti galyana getiren herifler yüzünden oluyor. Topunun köküne kibrit suyu...
Sarkazm kunlanmış yazısında yalnız

Şampiyonlar Ligi kadrosu için transfer süresi cuma akşamı mı bitiyor yoksa 3 Eylül mü. Var mı bilen. 2 farklı tarih olunca kafam karıştı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt