Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA’nın 2019-2020’de vereceği Şampiyonlar Ligi primleri;

Galibiyet: 3.2 Milyon €
Beraberlik: 1.3 Milyon €

Gruptan çıkma: 10 Milyon €

Kura çekimi yarın...

Hani fitikti
IMG_20190828_135649.webp

Şeref Aydın'a laf ediliyor resmen akıl tutulması yaşıyor forum..

Bu kardeşimizi bilmem tanımam şahsen ama zamanında çok güzel bilgiler verdiğini biz biliyoruz..

Ulen Başkan patlamış, 2.başkan resim çekinmiş patlamış .. şu durumda Şeref Aydın'â laf diyende zeka beyin aramam ben

transferde ne hayal kırıklıkları yaşadık biz bunuda atlatırız kayseri maçında sexy kadromuz huzurlarda olacak

Açıklama yapılsın artık olumlu olumsuz. Yeter yani..... ciddiden yeter.

Bidaha da transfer nöbeti tutarsam neyim...

Transfer nöbeti başlar başlamaz 3-4 aylık myc isteğinde bulunacağım bundan sonra

UEFA’nın 2019-2020’de vereceği Şampiyonlar Ligi primleri;

Galibiyet: 3.2 Milyon €
Beraberlik: 1.3 Milyon €

Gruptan çıkma: 10 Milyon €

Kura çekimi yarın...

Bir galibiyet bir beraberlik = Falcao

Bu adam buna değmezmi. Birde alınmadığını düşün forvetsiz 0 a 0 elde var 0 olacak.Hayırlısı

Belhanda sakat mı değil mi hiç mi sağlık kurulu yok spor muhabiri yok nasil bir takimiz biz ?

Şeref Aydın'a laf ediliyor resmen akıl tutulması yaşıyor forum..

Bu kardeşimizi bilmem tanımam şahsen ama zamanında çok güzel bilgiler verdiğini biz biliyoruz..

Ulen Başkan patlamış, 2.başkan resim çekinmiş patlamış .. şu durumda Şeref Aydın'â laf diyende zeka beyin aramam ben
Onlarda laf yiyor zaten duyum konusu zaten sakat bir durum nice genç muhabirler nice tecrübeli düayenler linç yedi bu konuda şeref aydın kim ? Ben bu foruma onun çok meşhur olduğu zamanlarda da üyeydim aslında doğrudur her dediği çıkardı 2012 2013 zamanları zaten ününü o döneme borçlu şu an ise sıkıntılı pek tutturduğu bir şey görmedim son dönemde eksi sozluk un kendinin olduğunu da kabul etti baya bir yanlış duyum var orada da tepki görmesi normal yani eğer eski bağlantıları ve güçü yoksa bu toplara girmemesi lazim..

Hadi ulan hadi bi hareketlilik artik.Bu kadar korkaklik olamaz olmadi soyle boyle deyin beklemeyelim hic kimseyi ona gore Kayseriye odaklanalim .

İsteseler ayarlarlar kardeş Lyundama nasıl ayarlandı kiralık miralık Ocakta ödeme diye. Bunlar bahane. Falcaoya imza parası deyip gene verirler tek alma isteği olsun
işte bu nokta da niye alınmıyor anlamadım. Ama en büyük ihtimal yönetimin açıklamaları, fotoğraflar vs oldu. Monaco' başkanı Petrov'un ilk önce bizimle anlaşacaklardi vs demesi doğru bir haber sanırım ve tek problem bu bence. Türkiye'de direkt gidip oyuncunun aklını çelip getirilir de yurt dışında olmuyor bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt