Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UEFA’nın 2019-2020’de vereceği Şampiyonlar Ligi primleri;
Galibiyet: 3.2 Milyon €
Beraberlik: 1.3 Milyon €
Gruptan çıkma: 10 Milyon €
Kura çekimi yarın...
Boyle birsey yok diyorlardi.UEFA’nın 2019-2020’de vereceği Şampiyonlar Ligi primleri;
Galibiyet: 3.2 Milyon €
Beraberlik: 1.3 Milyon €
Gruptan çıkma: 10 Milyon €
Kura çekimi yarın...
satış olmak zorunda her şekildeBir galibiyet bir beraberlik = Falcao
Bu adam buna değmezmi. Birde alınmadığını düşün forvetsiz 0 a 0 elde var 0 olacak.Hayırlısı
Onlarda laf yiyor zaten duyum konusu zaten sakat bir durum nice genç muhabirler nice tecrübeli düayenler linç yedi bu konuda şeref aydın kim ? Ben bu foruma onun çok meşhur olduğu zamanlarda da üyeydim aslında doğrudur her dediği çıkardı 2012 2013 zamanları zaten ününü o döneme borçlu şu an ise sıkıntılı pek tutturduğu bir şey görmedim son dönemde eksi sozluk un kendinin olduğunu da kabul etti baya bir yanlış duyum var orada da tepki görmesi normal yani eğer eski bağlantıları ve güçü yoksa bu toplara girmemesi lazim..Şeref Aydın'a laf ediliyor resmen akıl tutulması yaşıyor forum..
Bu kardeşimizi bilmem tanımam şahsen ama zamanında çok güzel bilgiler verdiğini biz biliyoruz..
Ulen Başkan patlamış, 2.başkan resim çekinmiş patlamış .. şu durumda Şeref Aydın'â laf diyende zeka beyin aramam ben
satış olmak zorunda her şekilde
antreman fotoları mevcut sakat falan değil yani.Belhanda sakat mı değil mi hiç mi sağlık kurulu yok spor muhabiri yok nasil bir takimiz biz ?
Fıtık olduguna dair kesin bir bilgi yoktu zaten.bizim basın hemen fıtık diye yapıştırdı.hadi diyelim ki gerçekten fıtık bu adam ne ara ameliyatlik seviyeye geldi fıtık öyle hemen ameliyat edilen bir hastalık değil ki.zaten ortalık karışık daha da karıştırmak için her şeyi yapiyorlar
işte bu nokta da niye alınmıyor anlamadım. Ama en büyük ihtimal yönetimin açıklamaları, fotoğraflar vs oldu. Monaco' başkanı Petrov'un ilk önce bizimle anlaşacaklardi vs demesi doğru bir haber sanırım ve tek problem bu bence. Türkiye'de direkt gidip oyuncunun aklını çelip getirilir de yurt dışında olmuyor bunlarİsteseler ayarlarlar kardeş Lyundama nasıl ayarlandı kiralık miralık Ocakta ödeme diye. Bunlar bahane. Falcaoya imza parası deyip gene verirler tek alma isteği olsun