Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın eksikleri ve uyması gereken bir ffp anlaşmadı varken yine de eldekilere bakıp değerlendirme yapma zamanı geldi. Transfer sezonu kapanmak üzere. Saha içine odaklanmak gerek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şeref mevzunu da iyice geyiğe bağladınız. Adam zamanında çok iyi duyum veriyordu şimdi verdikleri bi tutuyor bi tutmuyorum. Kimse övmüyor genelde eskiden iyi duyum verirdi deniliyor zaten, siz de adama küfür etmek için yer aramayın artık.
Zamanında iyi duyumcuydu evet. Şu anda, emre morun geliş saatini ilk açıklaması gibi sallamadığını gösteren ayrıntılar varken tutmayan duyumları da çok. Ama kesin olan duyumları foruma yazıyorum, diğer hesaplarımda biraz daha yorum da katıyorum diye açıklama da yapmıştı işin bu boyutu da var.

Boşuna beklemeyelim hafta sonu beleş bir iki adam gelir umarım eksi bilançodan kurtuluruz en azından

Hani belhanda ölüydü .d

1566993957580.webp

O yeni cl paraları doğru mu ? eğer doğruysa acayip para alırız

Milli tekvandocu İrem Yaman: "Bir önceki maçta neler ile şampiyon olduysam bir sonraki maçtan önce de onları yiyorum. Bu benim totemim. Federer gibi birçok totemim var. Sahaya çıktığımda diz çökmek, rakiple tatamiye çıktığımızda ilk testi benim yapmam da totemimdir."

EDDiRYvWsAAYdQZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt