Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamera şakası galiba her yaz nasıl aynı senaryoyu yaşıyoruz akıl alır gibi değil ulan bari yedek bir forvet kiralasaydınız son gün gidip mevlüt gibi bir çöp alacaklar çok belli gerçi bunlar onu da beceremez

Ölüm grubu gibi sert bir gruba düşersek eğer Falcao yu almayalım derim.Hem bu kadar para vermeyelim hem de Monaconun elinde patlasın.Bu takım iyi oynarsa alınacak Jahoviç,Alanyadaki Cisse ya da Adabayor (2 sene önceki formu ile) kalitesinde bir golcüyle bile şampiyon olabilir.Tabi bu kadar kısa zamanda öyle birinin bulunması çok kolay da değil.

Haha güya Şeref Aydın’la dalga geçenleri görüyorum burada.

Kendisi şimdi foruma ‘Iyi nöbetler :)’ yazsa, hazır olda bekleyecekler kendilerince dalga geçiyorlar can sıkıntısından.

Abdürrahim 99% gelecek diyor. Şeref Aydın yanılamaz m?

Zaten bu yüzden kimse burada bildiğimi paylaşmıyor. Bi analarına babalarına küfür etmediğiniz kaldı. Gerçi Özgür Ayten’e küfürlerde edildi diye biliyorum.

ne hazır olda bekleyeceğiz yaw bekledik de ne oldu zamanında s.kmde olursa şerefsizim herkesi kendiniz gibi sanmayın...İnanan da inansın herkesin kendi bileceği iş

Donk ayar mı yedi bilmiyorum ama bu sefer ya kendisi translate ile düzgün yazdı ya da Mert'e çevirttirdi.

Falcao'ya bonservis ödenecekse kap için oyuncu satışı bekleniyor demektir. Satış yaptığımız gün Falcao kap gelir, ha satış yapamazsak transfer yatar üzerine Lyundama da listeye yazılmaz.Son çıkan haberlerden edindiğim izlenim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt