Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birilerinin satılacağı kesin bence. Yoksa Luyindama'yı da listeye yazamayız skandal büyür iyice.

luyindamayı neden yazamıyoruz birisi mantıklıca izah edebilir mi ? ..FFP aartı eksiye bakarken yaz ve kış transfer dönemlerini baz alıyor şimdi eksi bile olsak kışın artıya çıkabiliriz ne alaka kim çıkardı bu muhabbeti anlamadım

Oha yani :) biliyorduk gerçi zaten ama açık açık itiraf edilmesini beklemiyordum

SKANDAL- Eski hakem Bülent Yıldırım'ın itirafı:

''2 sene üst üste hatalı kararlarım sonucu Beşiktaş şampiyon oldu. Derbide Atınç ve Yasin'in pozisyonunda penaltı çalmadım. Bursaspor maçında Quaresma'ya kırmızı kart göstermedim. Hiç bu kadar tepki almadım, anlamıyorum.''

luyindamayı neden yazamıyoruz birisi mantıklıca izah etsin..FFP aartı eksiye bakarken yaz ve kış transfer dönemlerini baz alıyor şimdi eksi bile olsak kışın artıya çıkabiliriz ne alaka kim çıkardı bu muhabbeti anlamadım
Yazılan şu şekildeydi, ne kadar doğrudur bilemiyorum:
Artı eksi bakiye dengesi yıl sonunda bakılıyor dolayısıyla şu an ekside de kapatabiliriz devre arasında satış yapmak kaydıyla. Ancak uefa listesine bildirebilmek için her transfer sezonu sonunda kendi içinde artıda olmak lazım.

Falcao gelmeyecekse söylesinler ya elimizde sonuçta diagne var bir tane de alırlar isimsiz genç vb

Oha yani :) biliyorduk gerçi zaten ama açık açık itiraf edilmesini beklemiyordum

SKANDAL- Eski hakem Bülent Yıldırım'ın itirafı:

''2 sene üst üste hatalı kararlarım sonucu Beşiktaş şampiyon oldu. Derbide Atınç ve Yasin'in pozisyonunda penaltı çalmadım. Bursaspor maçında Quaresma'ya kırmızı kart göstermedim. Hiç bu kadar tepki almadım, anlamıyorum.''
Oha

Ne Şeref Aydın, ne Özgür Ayten gibi insanlar babamın oğlu değil savunacağım hiçbir yanları yok fakat bu adamların belli ki kulüp içerisinde tanıdıkları, yakınları vs. var ve gün içerisinde burada yazılan onlarca değişik primci ve duyumcunun haber diye pompalanan yazıları yerine bu adamların edindiği bilgileri okumayı tercih ederim. Verdikleri bilgilerin yanlış çıktığı da oldu ama yönetimin transfer konusundaki basiretsizliği herkes tarafından kabül görmüşken ve hali hazırdaki kendini gazeteci olarak adlandıran herkesi yalancı konumuna sokmuşken adamlarda çok ta fazla suç arayamıyorum.
Yönetim yalancı, Fatih Hoca yalancı, basın yalancı ise bu duyumculara niye bu kadar ihtiyaç duyuyorsunuz arkadaş? Ben bunu anlamıyorum.

Yöneticinin işi takımı yukarılara taşımak, finansal olarak ve çalışanların daha iyi olmalarını sağlamak falan. Bu yüzden her konuda atılım yapmaya çalışabilir yeri gelir başarısız da olabilirler. Transfer olarak detaya inersek birilerini almaya çalışırlar bir noktaya kadar gelirler olacağını sanırlar ama sonuçta olmaz yalancı çıkarlar taraftarın gazı almak için söyledikleri herşey yalan olur çıkar. Bunu bir nebze anlarım.

Gazetecilerin işi zaten haber bulmak içeriden duyduklarını yazarlar. Duyamadıkları zaman bir taraflarından uydururlar falan ama ekmek parası için yaparlar bunları. En azından dersin ki Kulübün içine girip çıkıp adamlar falan. Bu arada bu basın mensuplarının kendi gazetelerine vermeden haberleri kendi hesaplarından paylaşmasına da gıcık oluyorum.

Bu duyumcular niye bu kadar saldırıyorlar etrafa peki? Adamın teki İzmir'de yaşar duyumculuk yapar. Birisi sağdan soldan yazılanları okur kendi kafasında kurgu yapar duyumculuk taslar. Ayrıca bu adamların hepsi bu beceriksiz diye adlettiğiniz yöneticilerden haber almıyor mu sözde? Başkanın, başkan yardımcısının sözlerine itibar etmeyen koca koca adamlar onlardan haber aldığını iddia eden adamların her sözüne inanıyor...

Ne liseciyim ne de bu yonetimci ama bu kadar amatör yönetiliyoruz işte senin başkan yardımcıların ve yardımcı antrenörün Instagram'da beğeniler yapıyor. Lan scout ekibin ne iş yapar acaba.Para yok diyorsun varken kimi aldık mitroglu alana kadar bir tane adam bulmadıniz yazık.Falcao gelse artık millet karşılamaya bile gitmeyecek tiksindirici bir hal aldı herkes küfür ediyor.Hocam ben olsam bütün yardımcı antrenörlerini gonderirdim hiç bir şey olmaz bunlardan.Acaba hangi yüzle çıkıp açıklama yapacaklar ayıp be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt