- 2 Ocak 2019
- 48
- 11
- 203
6a biz bu koray günleri ne diye sattık mis gibibyedek stoperdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birilerinin satılacağı kesin bence. Yoksa Luyindama'yı da listeye yazamayız skandal büyür iyice.
Yazılan şu şekildeydi, ne kadar doğrudur bilemiyorum:luyindamayı neden yazamıyoruz birisi mantıklıca izah etsin..FFP aartı eksiye bakarken yaz ve kış transfer dönemlerini baz alıyor şimdi eksi bile olsak kışın artıya çıkabiliriz ne alaka kim çıkardı bu muhabbeti anlamadım

OhaOha yanibiliyorduk gerçi zaten ama açık açık itiraf edilmesini beklemiyordum
SKANDAL- Eski hakem Bülent Yıldırım'ın itirafı:
''2 sene üst üste hatalı kararlarım sonucu Beşiktaş şampiyon oldu. Derbide Atınç ve Yasin'in pozisyonunda penaltı çalmadım. Bursaspor maçında Quaresma'ya kırmızı kart göstermedim. Hiç bu kadar tepki almadım, anlamıyorum.''
Fake olduğu çok belli. Komik değil hocam.
Milan Baros geldi mi?

Yönetim yalancı, Fatih Hoca yalancı, basın yalancı ise bu duyumculara niye bu kadar ihtiyaç duyuyorsunuz arkadaş? Ben bunu anlamıyorum.Ne Şeref Aydın, ne Özgür Ayten gibi insanlar babamın oğlu değil savunacağım hiçbir yanları yok fakat bu adamların belli ki kulüp içerisinde tanıdıkları, yakınları vs. var ve gün içerisinde burada yazılan onlarca değişik primci ve duyumcunun haber diye pompalanan yazıları yerine bu adamların edindiği bilgileri okumayı tercih ederim. Verdikleri bilgilerin yanlış çıktığı da oldu ama yönetimin transfer konusundaki basiretsizliği herkes tarafından kabül görmüşken ve hali hazırdaki kendini gazeteci olarak adlandıran herkesi yalancı konumuna sokmuşken adamlarda çok ta fazla suç arayamıyorum.
Nöbet durmuş. 2 saat 8 dakika sonra KAP gelse buralar yanar.
evet varsa bir suç ortama yalan haber yayan butun duyumcuların hatta yabancı basını yerli muhabirleri bilhassa taraftarı bezdiren yönetimdir. Suç duyumcukarda değilSEN duyumcuları savundun!!!!!