Erkin Yiğit Tunç
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 507
- 408
- 558
Yarın bu saatlerde gsliler coşacak dedi dünNe dedi Şeref?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın bu saatlerde gsliler coşacak dedi dünNe dedi Şeref?
nerde yazmış renktaş link yollarmısın birYarın bu saatlerde gsliler coşacak dedi dün
yusuf renato sanches oynuyor muKral Osimhen yine atti
adam ne dediyse çıkıyor mok atmayın nedir bu şeref kıskançlığınız gurpergi 1 şeref 2 bi rahat bırakın size göre apoda kolpaladı hatta ahmet bulutta fesatlık yapmayınşeref aydın deyip durmayın sövecem artık
adam kolpaladı kolpaladı gitti
foruma giremiyor kepazelikten
daha buralar yanacakmış he yav alev aldı bak![]()
Aman Ha Dikkat Et Nöbetten Atmasınlar RENKDASH.Şerefe Kolpacı dedim diye beni atmışlardı.şeref aydın deyip durmayın sövecem artık
adam kolpaladı kolpaladı gitti
foruma giremiyor kepazelikten
daha buralar yanacakmış he yav alev aldı bak![]()
Tribundeyusuf renato sanches oynuyor mu
Yarın bu saatlerde gsliler coşacak dedi dün
yazdığı biryer birşey yok sallıyorlar boynaNereden yazdı bunu? Bildiğim kadarıyla foruma girmiyor.
gurrpegiye laf eden yok şeref kolpaladı burda üstünden 3 nöbet geçti gelcek diyeliadam ne dediyse çıkıyor mok atmayın nedir bu şeref kıskançlığınız gurpergi 1 şeref 2 bi rahat bırakın size göre apoda kolpaladı hatta ahmet bulutta fesatlık yapmayın
sen kolpacı dememıstınAman Ha Dikkat Et Nöbetten Atmasınlar RENKDASH.Şerefe Kolpacı dedim diye beni atmışlardı.
gelen bilgiyi paylaşalım mısen kolpacı dememıstın
kolpacı demedigi icin mi atıldısen kolpacı dememıstın
hayır başka bişey demıstı bitin yavrusunu demıstıkolpacı demedigi icin mi atıldı